Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/10635407094951427f96a33.gif) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Brak dostÄpu in /home/baczus/public_html/cybermycha/includes/usercp_avatar.php on line 355
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpaXFNct' to './images/avatars/10635407094951427f96a33.gif' in /home/baczus/public_html/cybermycha/includes/usercp_avatar.php on line 355
>,< nie moge ava wgrac
// naprawione. | Baczus
Ostatnio zmieniony przez baczus 2008-12-28, 20:50, w całości zmieniany 1 raz
Na jakim kompie nie wejdÄ na forum - ciÄ gle przeczytane posty oznacza mi jako nieprzeczytane, niewaĹźne, Ĺźe otwieram temat ponownie i ponownie...wiÄc to raczej jest problem z forum, mam tak od dwĂłch dni. A ciÄ gĹe oznaczanie postĂłw jako przeczytane jest wkurzajÄ ce.;p
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2008-12-27, 10:17
To jest spowodowane, Ĺźe nie przeczytaĹeĹ moĹźe caĹego tematu. Ale na stronie gĹĂłwnej jest taki link: Oznacz wszystkie fora jako przeczytane. Klikniesz i nie ma nie przeczytanych postĂłw.
Na jakim kompie nie wejdÄ na forum - ciÄ gle przeczytane posty oznacza mi jako nieprzeczytane, niewaĹźne, Ĺźe otwieram temat ponownie i ponownie...wiÄc to raczej jest problem z forum, mam tak od dwĂłch dni. A ciÄ gĹe oznaczanie postĂłw jako przeczytane jest wkurzajÄ ce.;p
bo pewnie masz nieprzeczytane posty nie tylko na ostatniej stronie ;]
po cholere taka cenzura? smieszna nie jest, a wkurzajaca owszem.
jak juz sie tak uparles na cenzure wporwadz nomalna, ale osobiscie nie widze sensu cenzurowania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum