Nie, po prostu mĂłwiÄ, wĹaĹciwie piszÄ, o tym, Ĺźe coraz wiÄcej bzdurnych zmian jest na tym forum. Na poczÄ tku byĹem za, ale teraz zaczyna mnie to irytowaÄ. Jak chcecie, to sobie wrzucajcie i jak napisaĹem wczeĹniej mnie to nie interesuje. ZresztÄ i tak ostatnio wchodzÄ na forum tylko po to, Ĺźeby sprawdziÄ czy sÄ nowe posty ;p
A kto powiedziaĹ, Ĺźe ja tu siedzÄ? Nie pisaĹem, Ĺźe mi siÄ pomysĹy nie podobajÄ . WĹaĹciwie to irytuje mnie lekka monotonnoĹÄ (tak, tak chodzi o pewien mÄski narzÄ d).
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2010-07-27, 20:19
Punkty plus, punkty minus?
I tak jestem przeciwko, nie widzÄ sensu instalowania takich systemĂłw. Po co to komu? Ĺťe niby tak zwana karma? Czemu niby miaĹoby to sĹuĹźyÄ? Ĺťeby, powiedzmy, nowi (chociaĹź na tym forum to graniczy z niemoĹźliwoĹciÄ ), wiedzieli, do kogo wbiÄ o pomoc? Nie sÄ dzÄ... Reputacja? Dla kaĹźdego reputacja to co innego. Odpowiedzcie mi, proszÄ, czemu by to sĹuĹźyĹo. Spasiba.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-07-27, 21:48
Ja widzÄ w tym szansÄ oĹźywienia forum. MaĹa, bo maĹa, ale to zawsze jakaĹ opcja. MoĹźemy ewentualnie wszystko zaoraÄ i zostawiÄ, bo przecieĹź moĹźna rĂłwnie dobrze uznaÄ istnienie tego forum jako bezsens. :)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Wg. mnie forum w ten sposĂłb nie odĹźyje ;P Jak wszyscy chcÄ odĹźycia to proszÄ rozpoczÄ Ä reklamÄ forum. PozapraszaÄ osoby, ktĂłre nie bÄdÄ wchodziĹy tylko w swoje urodziny lub od ĹwiÄta. Ĺťeby ktoĹ wreszcie ruszyĹ jakiĹ wÄ tek/dziaĹ kontrowersyjnym postem/wÄ tkiem. Bo pĂłki co praktycznie kaĹźdy wchodzi tu na parÄ minut by zobaczyÄ czy nie ma nowych postĂłw.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-07-28, 21:36
omen napisał/a:
Jak wszyscy chcÄ odĹźycia to proszÄ rozpoczÄ Ä reklamÄ forum.[...] Ĺťeby ktoĹ wreszcie ruszyĹ jakiĹ wÄ tek/dziaĹ kontrowersyjnym postem/wÄ tkiem.
No to masz projekt i jedziesz. JuĹź widzÄ, jak ludzie tĹumnie wbijajÄ siÄ na forum zwiÄ zane z CM. Co do kontrowersyjnego wÄ tku: dlaczego sam taki nie zaĹoĹźysz? MarudziÄ kaĹźdy potrafi.
CaĹy ten system punktĂłw to byĹa propozycja. Nie podoba siÄ Wam, to czekam na jakiĹ Wasz wkĹad.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2010-07-29, 00:34
omen napisał/a:
Wg. mnie forum w ten sposĂłb nie odĹźyje ;P Jak wszyscy chcÄ odĹźycia to proszÄ rozpoczÄ Ä reklamÄ forum. PozapraszaÄ osoby, ktĂłre nie bÄdÄ wchodziĹy tylko w swoje urodziny lub od ĹwiÄta. Ĺťeby ktoĹ wreszcie ruszyĹ jakiĹ wÄ tek/dziaĹ kontrowersyjnym postem/wÄ tkiem. Bo pĂłki co praktycznie kaĹźdy wchodzi tu na parÄ minut by zobaczyÄ czy nie ma nowych postĂłw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum