Nick na CM: NotUnlimited
Wysłany: 2008-12-28, 09:16 Assassin's Creed
AC to niedawny hit studia UbiSoft. Teraz wychodzi jego druga czÄĹÄ.
WedĹug mnie AC jest ujmujÄ cy. Mimo niewielu misji i monotonnego ich przechodzenia, bawimy siÄ przez caĹy czas. GĹĂłwnie dziÄki bardzo dobrej SI, przepiÄknej grafice i moĹźliwoĹci swobodnego przemierzania Ĺwiata.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-03-30, 18:15
Gdyby to kogoĹ interesowaĹo, na PSP zapowiedziano grÄ Assasins Creed. Ciekaw jestem, co z tego wyjdzie (wersja DS jest koszmarna), ale jeĹli bÄdzie poziomem zbliĹźona do SW: TFU to bÄde miaĹ mocnego kandydata do gry na handheldy roku 2009 i nawet GTA na DS tego nie pobije.
Wysłany: 2009-03-30, 20:01
Tez sĹyszaĹem plotki o San Andreas Stories, ale pĂłki co jest to wielka niewiadomÄ . W sumie bardziej jak na GTA czekam na kontynuacje Daxtera albo God of War.
Nick na CM: King of the Cyber
Wysłany: 2009-12-25, 22:05
Tak, Assassins Creed - to kiedyĹ bÄdzie kultowa gra... ChciaĹbym juĹź zagraÄ w AC2 lecz nie mam Ĺźadnej konsoli i to mnie ogranicza do czekania na wyjĹcie wersji na PeCeTa...!
Wysłany: 2010-02-06, 14:39
Ciekawe, Ĺźe nikt sie nie wypowiada podczas gdy gra zagoĹciĹa w branzy w najlepsze.
Sam graĹem tylko dĹuĹźsza chwilke ale gra jest moim zdaniem o wiele lepsza od pierwszej czÄĹci. Ciekawsze realia, usuniÄcie paru denerwujÄ cych rzeczy z poprzedniej czÄĹci i oprawa stojÄ ca wciÄ z na Ĺwietnych standardach. Gra pokazuje, Ĺźe UbiSoft wie, co robi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum