| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
najgorsze gry 4 ever
Autor Wiadomość
Fafikozoom 
crap-san

Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-11-18, 09:04   najgorsze gry 4 ever

1. Seria the sims nie jest zła ale mania dodatków sprawia że za całość wydamy tyle co za konsole. A gra mistrzowska nie jest. Mogli by robić wszystko od razu w całości i rozsądnej cenie.

2. Dr. House był grą bolesną i głupią ale mimo to przyjemną, ale to nie zmienia faktu o tym jaka jest

3. Gry typu Play, gratka czy inne takie wcale nie powinny być sprzedawane.

4. MySims mogło być przełomem i supergrą - co z tego wyszło - gra dobra ale na tydzień.

A jakie są wasze koszmary?

lsudny 

Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2010-11-18, 13:02   

Cytat:
A jakie są wasze koszmary?

Eee... Jak goniła mnie banda zombie?

Co do tematu - Shadow Vault, UFO i inne gry tego typu... No i Kajko i Kokosz :lokurczaki:

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2010-11-18, 15:38   

Cytat:
1. Seria the sims nie jest zła ale mania dodatków sprawia że za całość wydamy tyle co za konsole. A gra mistrzowska nie jest. Mogli by robić wszystko od razu w całości i rozsądnej cenie.

Czasy DLC, nic nie poradzisz.

Najgorsze z tych, w które grałem na X360:
-Lost Planet
-Crackdown

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-11-18, 17:23   

Lol, powinniście nazwac temat grami, które hejtujecie a nie najgorszymi, bo wiekszosc przez was podanych (Lost Planet ? Buhahahahaha :lokurczaki: ) nie dosc, że łapało wysokie noty to są kawałkami dobrego kodu ;f

Najgorsze ? Powiedzialbym, że te ze stajni Playa, gdyby nie fakt, że do Wyścigu Kurczaków, Alien Shootera i Poldek Drivera mam zajebisty sentyment :lokurczaki: serio mówie :lokurczaki: Ale fakt faktem większosc gazetówek to chłam (czasem zdarzą się perełki pokroju Cold War, The Fall czy Massive Assault) który omijam szerokim łukiem. Zwłaszcza ten od City Interactive- nie wiem, czemu przy grach Playa potrafiłem sie dobrze bawic a na CI mam alergie, ale tak juz jest ;x
Cytat:
Czasy DLC, nic nie poradzisz.

Wez mnie nie rozsmieszaj oklepanymi gadkami o DLC w przypadku Simsów, których kazda częśc miała pierdyliard dodatków- nawet w czasach w których nie myślano o czyms takim jak DLC :lokurczaki:
Mam dzisiaj wredne samopoczucie :lokurczaki:

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2010-11-18, 20:38   

Dla mnie LP jest chujowy i tyle. Ukonczylem tylko 2 misje i rzucilem ta gre w pistu. Nuda, nuda, i strzelanie do przerosnietych wazek. A jesli chodzi o ocene to w Playu dostalo chyba 6/10 wiec nie za duzo.
I nie wpisuje gier ktorych nienawidze, bo wtedy podalbym GRAW2 (patrz gamertag) - ukonczylem ze 3 misje bo nie ciekawi mnie taktyczna strzelanina, a gra jest solidna.

lsudny 

Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2010-11-19, 13:55   

Cytat:
Mam dzisiaj wredne samopoczucie :lokurczaki:

I użyłeś tej :lokurczaki: emotki aż 5 razy :D

Cytat:
Alien Shootera

Ano też zawsze lubiłem; ta druga część jest nawet fajna, ale krótka i liniowa.

Pioterek 

Nick na CM: Tak samo jak tu
Wysłany: 2010-11-20, 23:46   

Postal 2.

Idiotyczna, chora, głupia, durna....

Ale najlepsza na odstresowanie :D

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2010-11-21, 17:04   

xRazor napisał/a:
Dla mnie LP jest chujowy i tyle. Ukonczylem tylko 2 misje i rzucilem ta gre w pistu. Nuda, nuda, i strzelanie do przerosnietych wazek. A jesli chodzi o ocene to w Playu dostalo chyba 6/10 wiec nie za duzo.
.

Osz korva, to żes mi teraz pieprznął niezbite dowody. Nuda, nuda i strzelanie- jak nic gra to shit, zwłaszcza przez szczelanie. Teraz mi sie przypomniał jeden z artykułów o brutalności gier i "Pif!Paf!Trach! Mordujemy z zimną krwią" :lokurczaki:
A jesli chodzi o ocene to CDA dało 9, PSX Extreme 9-, Neo+ coś w granicach 8/9, na gamerankings, zestawiającym ogólnie wszystkie recenzje, gra ma 78%. Słaba w chvj i nie tykac kijem :lokurczaki:

A tak na powaznie- bullshit. LP nie jest grą super wybitną i na pewno za kilkanaście lat nie będziemy o niej pamietać (chociaż moim zdaniem o takich gearsach tez- poza oprawa ta gra tak naprawde niczym sie nie wybija, a juz dzisiaj troche traci stęchlizną). Nie zmienia to faktu, że jest to w chvj solidna i klimatyczna gra (śnieg, śnieg, tony realistycznego śniegu i kroczące przez nie mechy- niezapomniany widok), przy której spedziłem w cholere czasu i która skłoniła mnie do zakupu X360 prędzej niż na wszechmiar opiewane Gearsy. Rozumiem, ze Marcus i spółka sprawili, że poziom testosteronu ci skoczyl ponad norme, ale wybacz, cos bardziej finezyjnego niż "kryj się, napierdalaj, zarżnij piłą" nie musi być wcale słabsze.
Dwójki na razie nie sprawdzałem z braku czasu, ale juz sama zmiana stylistyki mi nie podchodzi.

xRazor 
Taki mały spamer.

Wysłany: 2010-11-22, 18:16   

Co i tak nie zmienia faktu ze IMO Lost Planet jest kijowe.
@ musiał - Co nie zmienia faktu że nie jestes smieszny.
Ostatnio zmieniony przez xRazor 2010-11-22, 18:52, w całości zmieniany 1 raz  

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2010-11-22, 18:28   

Co nie zmienia faktu, ze jestes gruby.
EDIT:
Co nie zmienia faktu, ze sie mylisz.
Ostatnio zmieniony przez musialmati 2010-11-28, 15:50, w całości zmieniany 1 raz  

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2010-11-22, 19:01   

U mnie za podstawówki to się mówiło "Co nie zmienia faktu, że śmierdzisz" czy coś w ten deseń.

Pioterek 

Nick na CM: Tak samo jak tu
Wysłany: 2010-11-26, 20:48   

A co ma za znaczenie, jaka gra dostała jaką ocenę w jakiej gazecie - komuś się może nie podobać, to sobie oceni na 1/1000. I tyle ; d

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2010-11-28, 10:25   

Ma, bo ten temat nie powstał w kontekście gier, które ogólnie są dobre, a ktoś ich nie lubi, tylko w kontekście gier, których nie powinno sie tykać w ogole ;f

Odpowiedz do tematu