Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-11-18, 09:04 najgorsze gry 4 ever
1. Seria the sims nie jest zĹa ale mania dodatkĂłw sprawia Ĺźe za caĹoĹÄ wydamy tyle co za konsole. A gra mistrzowska nie jest. Mogli by robiÄ wszystko od razu w caĹoĹci i rozsÄ dnej cenie.
2. Dr. House byĹ grÄ bolesnÄ i gĹupiÄ ale mimo to przyjemnÄ , ale to nie zmienia faktu o tym jaka jest
3. Gry typu Play, gratka czy inne takie wcale nie powinny byÄ sprzedawane.
4. MySims mogĹo byÄ przeĹomem i supergrÄ - co z tego wyszĹo - gra dobra ale na tydzieĹ.
1. Seria the sims nie jest zĹa ale mania dodatkĂłw sprawia Ĺźe za caĹoĹÄ wydamy tyle co za konsole. A gra mistrzowska nie jest. Mogli by robiÄ wszystko od razu w caĹoĹci i rozsÄ dnej cenie.
Czasy DLC, nic nie poradzisz.
Najgorsze z tych, w ktĂłre graĹem na X360:
-Lost Planet
-Crackdown
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-11-18, 17:23
Lol, powinniĹcie nazwac temat grami, ktĂłre hejtujecie a nie najgorszymi, bo wiekszosc przez was podanych (Lost Planet ? Buhahahahaha ) nie dosc, Ĺźe ĹapaĹo wysokie noty to sÄ kawaĹkami dobrego kodu ;f
Najgorsze ? Powiedzialbym, Ĺźe te ze stajni Playa, gdyby nie fakt, Ĺźe do WyĹcigu KurczakĂłw, Alien Shootera i Poldek Drivera mam zajebisty sentyment serio mĂłwie Ale fakt faktem wiÄkszosc gazetĂłwek to chĹam (czasem zdarzÄ siÄ pereĹki pokroju Cold War, The Fall czy Massive Assault) ktĂłry omijam szerokim Ĺukiem. ZwĹaszcza ten od City Interactive- nie wiem, czemu przy grach Playa potrafiĹem sie dobrze bawic a na CI mam alergie, ale tak juz jest ;x
Cytat:
Czasy DLC, nic nie poradzisz.
Wez mnie nie rozsmieszaj oklepanymi gadkami o DLC w przypadku SimsĂłw, ktĂłrych kazda czÄĹc miaĹa pierdyliard dodatkĂłw- nawet w czasach w ktĂłrych nie myĹlano o czyms takim jak DLC
Mam dzisiaj wredne samopoczucie
Dla mnie LP jest chujowy i tyle. Ukonczylem tylko 2 misje i rzucilem ta gre w pistu. Nuda, nuda, i strzelanie do przerosnietych wazek. A jesli chodzi o ocene to w Playu dostalo chyba 6/10 wiec nie za duzo.
I nie wpisuje gier ktorych nienawidze, bo wtedy podalbym GRAW2 (patrz gamertag) - ukonczylem ze 3 misje bo nie ciekawi mnie taktyczna strzelanina, a gra jest solidna.
Wysłany: 2010-11-21, 17:04
xRazor napisał/a:
Dla mnie LP jest chujowy i tyle. Ukonczylem tylko 2 misje i rzucilem ta gre w pistu. Nuda, nuda, i strzelanie do przerosnietych wazek. A jesli chodzi o ocene to w Playu dostalo chyba 6/10 wiec nie za duzo.
.
Osz korva, to Ĺźes mi teraz pieprznÄ Ĺ niezbite dowody. Nuda, nuda i strzelanie- jak nic gra to shit, zwĹaszcza przez szczelanie. Teraz mi sie przypomniaĹ jeden z artykuĹĂłw o brutalnoĹci gier i "Pif!Paf!Trach! Mordujemy z zimnÄ krwiÄ "
A jesli chodzi o ocene to CDA daĹo 9, PSX Extreme 9-, Neo+ coĹ w granicach 8/9, na gamerankings, zestawiajÄ cym ogĂłlnie wszystkie recenzje, gra ma 78%. SĹaba w chvj i nie tykac kijem
A tak na powaznie- bullshit. LP nie jest grÄ super wybitnÄ i na pewno za kilkanaĹcie lat nie bÄdziemy o niej pamietaÄ (chociaĹź moim zdaniem o takich gearsach tez- poza oprawa ta gra tak naprawde niczym sie nie wybija, a juz dzisiaj troche traci stÄchliznÄ ). Nie zmienia to faktu, Ĺźe jest to w chvj solidna i klimatyczna gra (Ĺnieg, Ĺnieg, tony realistycznego Ĺniegu i kroczÄ ce przez nie mechy- niezapomniany widok), przy ktĂłrej spedziĹem w cholere czasu i ktĂłra skĹoniĹa mnie do zakupu X360 prÄdzej niĹź na wszechmiar opiewane Gearsy. Rozumiem, ze Marcus i spĂłĹka sprawili, Ĺźe poziom testosteronu ci skoczyl ponad norme, ale wybacz, cos bardziej finezyjnego niĹź "kryj siÄ, napierdalaj, zarĹźnij piĹÄ " nie musi byÄ wcale sĹabsze.
DwĂłjki na razie nie sprawdzaĹem z braku czasu, ale juz sama zmiana stylistyki mi nie podchodzi.
Wysłany: 2010-11-28, 10:25
Ma, bo ten temat nie powstaĹ w kontekĹcie gier, ktĂłre ogĂłlnie sÄ dobre, a ktoĹ ich nie lubi, tylko w kontekĹcie gier, ktĂłrych nie powinno sie tykaÄ w ogole ;f
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum