Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-02-22, 21:53 Angry Birds
Jak dla mnie gierka-objawienie. CaĹoĹc sprowadza sie do ataku na budowle ĹwiĹ ptakami-kamikadze. Jesli w wormsach bawiliĹcie w celowanie z bazooki, czujcie sie jak w domu. tytuĹ idealny do przyszpilenia w 5 minut, ale rĂłwnie dobrze moĹźna siedzieÄ przy nim godzinami- ja przy pierwszej sesji straciĹem ponad dwie
Ja teĹź graĹem trochÄ u siostry (u mnie siÄ Ĺcina). Gierka genialna i wciÄ gajÄ ca, chociaĹź w sumie duĹźo nie graĹem.
Na Androidach sie wszystko Ĺcina lol MĂłj kolega ma HTC Wildfire to Paper Toss wyglÄ da jak zĹoĹźony z pojedyĹczych zdjÄÄ, a u mnie piÄknie pĹynnie.
Wysłany: 2011-02-24, 21:58
Wielokropek napisał/a:
baczus napisał/a:
Ja teĹź graĹem trochÄ u siostry (u mnie siÄ Ĺcina). Gierka genialna i wciÄ gajÄ ca, chociaĹź w sumie duĹźo nie graĹem.
Na Androidach sie wszystko Ĺcina lol MĂłj kolega ma HTC Wildfire to Paper Toss wyglÄ da jak zĹoĹźony z pojedyĹczych zdjÄÄ, a u mnie piÄknie pĹynnie.
To mĂłgĹ powiedziec tylko fanboj ApĹa xD
Android to jest dobry system, Äfoku, tylko trzeba umiec go obsĹugiwac i wiedzieÄ, jakie wersje instalowaÄ, rozumiem hejtowac Symbiana, ale Androida ? WyjdĹź i zobacz, co potrafi wyczarowaÄ Xperia Play, dziaĹajÄ ca na Andku, twoje szajspody sie chowajÄ
To mĂłgĹ powiedziec tylko fanboj ApĹa xD
Android to jest dobry system, Äfoku, tylko trzeba umiec go obsĹugiwac i wiedzieÄ, jakie wersje instalowaÄ, rozumiem hejtowac Symbiana, ale Androida ? WyjdĹź i zobacz, co potrafi wyczarowaÄ Xperia Play, dziaĹajÄ ca na Andku, twoje szajspody sie chowajÄ
Nie jestem fanbojem Apla, po prostu stwierdzam, co widziaĹem u kolegi, z resztÄ on sam to potwierdziĹ, Ĺźe mu sie mocno tnie, a jest rĂłwnieĹź posiadaczem iPoda Toucha. Nie hejtuje Androida, bo to nie jest przecieĹź zĹy system, prawdopodobnie lepszy niĹź iOS, wiÄc nie rozumiem.
Wysłany: 2011-02-26, 18:15
<tu miala byÄ riposta o tym, ze twoja stara sie chyba ĹcieĹa przy porodzie>
A tak ogĂłlnie nieprawda, znowu polecam obadaÄ filmiki z gier na Xperii Play.
<tu miala byÄ riposta o tym, ze twoja stara sie chyba ĹcieĹa przy porodzie>
A tak ogĂłlnie nieprawda, znowu polecam obadaÄ filmiki z gier na Xperii Play.
Ok, obadam, ja tylko mĂłwiĹem na podstawie tego, co widziaĹem na HTC Wildfire ;p
Wysłany: 2011-02-27, 11:03
WracajÄ c, zaciÄ Ĺem siÄ na jednym z ostatnich etapĂłw pierwszego Ĺwiata i ni cholery nie moge ruszyÄ dalej, chyba zrobie sobie kilkudniowÄ przerwe ;x
Jestem nienormalny. W ogĂłle nie rozumiem fenomenu tej gry.
Btw na mojej X8 wystarczy uĹźyÄ taskillera i sie nie tnie
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum