Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2008-12-24, 17:56 Gwiazdka 2008
Taki sam temat jak na FCM.
Ja dostaĹem matÄ IQ do taĹca, ksiÄ ĹźkÄ "Najstarszy", caĹÄ trylogiÄ WĹadca PierĹcieni na DVD, pasek do spodni, czekoladÄ, opaskÄ na wĹosy (dĹugie piĂłrka mam), nowÄ piĹźamÄ, 100 zeta
BTW. WrĂłciĹem do starego avatarka, tego pierwszego. AĹź siÄ Ĺezka w oku zakrÄciĹa :). Tylko nie mogĹem znaleĹşÄ tego z biaĹym paseczkiem, ktĂłry tak okrutnie wkoorzaĹ Kostka.
BTW2. A dziaĹa cenzurka jak z FCM? SprawdĹşmy - (tu byĹy bluzgi)!!!
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-24, 18:53 Re: Gwiazdka 2008
Don Vito Corleone napisał/a:
Ja dostaĹem matÄ IQ do taĹca
Ha ha ha, opozniony! Dostalem to w tamtym roku! Ha ha ha ha ha.
Ja na razie mam kozacki krawat w perkusje, ksiazke "501 chwytow gitarowych" (nareszcie bede znal jakies chwyty funky), 100zl. W tym roku zbieram na gitare elektryczna, jeszcze pewnie ze 150zl sie zbierze od innych ;p
I w ogole to zle, ze mozna klnac.
I w ogole to zrobiles konto na moim forum, wiec teraz tam sie udzielaj ;p
WspaniaĹa lornetka Olympusa (wreszcie 10x42 do wielkich przestrzeni bagiennych, zamiast mojego starocia made in USSR z 7x30, co najwyĹźej do lasu) i koszulka GunsĂłw. Viva la vida! :P
Stojak na gitarÄ, pulpit na nuty, pĹyta Led Zeppelin - IV, kalendarz z mÄ droĹciami na kaĹźdy dzieĹ, skarpetki (wbrew pozorom bardzo cieszÄ siÄ z tego prezentu:) i 100 zĹ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum