Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2013-02-15, 11:17 Dzień bez Facebooka
Dzisiaj rano jak zwykle zwlokłem się z łózka i odruchowo włączyłem kompa, na nim zaś facebooka, po czym poszedłem do łazienki.
I wtedy przyszło do mnie takie 'wtf' - dlaczego pierwszą czynnością w ciągu dnia jest odpalanie serwisu społecznościowego, na którym dodatkowo rzadko robię coś produktywnego?
Tutaj właśnie wpadł mi pomysł na akcję - chciałbym aby w jakiś konkretny dzień (najlepiej weekendowy) zebrać kilku ludzi z forum i wylogować się na 24 godziny z fejsa, poza tym normalnie surfując po necie (taki back to the 2007) i opisac swoje wrażenia z całości. Ktoś by się pisał?
Uważam że aż takie trudne to by nie było. Ja np. Facebooka oglądam góra półgodziny dziennie, a teraz Internet jest taki wielki, że ja zrobiłbym to bez problemu.
Dzień bez FB? Żaden problem da się bez tego żyć. Tak samo wytrzymałbym dzień bez internetu. Wziąć dobrą książkę albo usiąść przed telewizorem i zajęcie jest :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum