Seria doĹÄ podobna do Burnouta, ale bardziej stawia na wyĹcigi i konkurencje niĹź destrukcjÄ otoczenia. Jak dotÄ d powstaĹy jej trzy czÄĹci: FlatOut, FlatOut 2 oraz FlatOut: Apokalipsa. Mi najbardziej spodobaĹa siÄ ta druga (ach, pamiÄtam te dĹugie godziny spÄdzone na grze w internecie). OprĂłcz duĹźej iloĹci róşnorodnych samochodĂłw, poczÄ wszy od derby, przez wyĹcigowe, aĹź po uliczne, FlatOut 2 posiadaĹ rĂłwnieĹź 12 doskonaĹych zadaĹ kaskaderskich i ponad 12 aren przeznaczonych do rozwaĹki przeciwnikĂłw.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-07-15, 11:28
No gralem w 1 i 2. Nawet mialem jedynke, ale sie zapodziala :/ Kraksy niby sa dosc cudowne, ale po chwili gry kazdy obczai, ze ciagle sa identyczne i nic nowego. Ja juz wole te z GTA, gdzie kazdy samochod rozpada troche inaczej; we Flatoucie wszystkie rozpidziaja sie identycznie.
Przebieg doĹwiadczenia:
SprĂłbuj rozwaliÄ NevadÄ z dwĂłjki
1 W sĹup z prÄdkoĹciÄ 40km\h
2 W ĹcianÄ z prÄdkoĹciÄ 230km\h
Obserwacja:
W przypadku 1 kierowca nie przelec... nie wyleci przez szybÄ
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum