Jak dla mnie 'Fable: Zapomniane OpowieĹci' jest super, moĹźna przejĹÄ na kilka sposobĂłw, dobrym, zĹym, neutralnym, tylko na sam poczÄ tek nie mamy wpĹywu, reszta idzie jak chcemy. WiÄcej nie napiszÄ, bo mi siÄ nie chce ;p Piszcie o wszytskich bugach, uĹatwieniach, itp.
KrĂłtka i dla mnie lekko nudnawa. MoĹźecie mi wierzyÄ albo nie, ale dla mnie najciekawszÄ misjÄ w caĹej grze byĹo znalezienie pieniÄdzy na czekoladÄ. :P
Lol!!!! KrĂłtka!!!!!!!! To chyba nie wypeĹniacie wszystkich zadaĹ? Ja wypeĹniĹem prawie wszystkie ĹÄ cznie z zebraniem wiÄkszoĹci kluczy. Gra jest bardzo dĹuga.
No wĹaĹnie, jest mod, dziÄki ktĂłremu po walce z finaĹowym bossem (ostatnia walka w grze) moĹźna graÄ dalej? Bo ja nie zrobiĹem wszystkich pobocznych, a chciaĹbym, a tak to dupa ;(
No wĹaĹnie, jest mod, dziÄki ktĂłremu po walce z finaĹowym bossem (ostatnia walka w grze) moĹźna graÄ dalej? Bo ja nie zrobiĹem wszystkich pobocznych, a chciaĹbym, a tak to dupa ;(
Wystarczy Ĺźe nie naciĹniesz Escept w czasie napisĂłw koĹcowych tylko poczekasz aĹź dojdÄ do koĹca. I moĹźesz grac dalej.
Uwielbiam Fable, swego czasu nie robiĹam nic, tylko w to graĹam.;P PrzeszĹam jako dobra i zostaĹy mi tylko misje "dla zĹego"...ale gra i tak wydaĹa mi siÄ za krĂłtka - mimo Ĺźe wcale taka nie jest, zwyczajnie siÄ wciÄ gnÄĹam. Szkoda Ĺźe ciÄ gle trzeba czekaÄ na 2 czÄĹÄ na PC...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum