No wĹaĹnie, czy tego megapacka moge odzielnie gdzieĹ kupiÄ czy pobraÄ, bo grÄ zakupiĹem, gdy jeszcze nie byĹo megapacka, a auta by siÄ przydaĹy nowe :P
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-02, 11:47
Nie przeczÄ, w Most Wanted (a takze Undergroundy czy starsze Porsche) gra ise fajnie, ale nie zmienia to faktu, Ĺźe seria zaczyna zjadac wĹasny ogon ;P
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-01-02, 11:51
Ej, to nie temat o NFSie ;p
Dobra, tez cos napisze: TDU to najlepsza samochodowka w jaka gralem, emocje sa niesamowite, szkoda, ze mam troche slaby sprzet, zeby gra dzialala bez zarzutu, ale jezdzi sie swietnie... Nawet bez tych oryginalnych marek bylaby rewelka :D No dobra, w sumie to nie wiem jak mam sie rozpisac, ale napisalem ogolnie, bo grafika swietna, dzwieki i muzyka tez, grywalnosc bije wszystkie samochodowki na cymbal no i coz ;p
TDU to bodaj 6 ''Test Drive'' i jest juz TDU 2 tak jakby co.
TDU to moim zdaniem Ĺwietna gra.Jedna z moich ulubionych i chyba jedyna, ktĂłrÄ kupiĹem jako premiera(po wyĹźszej cenie 99,90).Ten megapack za wiele nie wnosi.GĹĂłwnie zmienia modele aut obecnych juĹź w grze na nowe.Dodaje tylko Lexusa, ale sama gra jest fantastyczna.Moim zdaniem jedyna wyĹcigĂłwka w takiej konwencji, bo byĹy tylko nielegalne wyĹcigi i tuning zmieniajÄ cy auto w 100%.
KtoĹ siÄ orientuje ile ta gra kosztuje w empiku? {z megapackiem?
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Kupilem za 64,99zĹ wczoraj w media...
Gra ktoĹ W piÄ tek przez sieci?
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum