UĹźywam Firefoxa 3.0.5, wydaje mi siÄ najwygodniejszy. IE ssie dla zasady, a Opera ma zbyt duĹźo bĹÄdĂłw, nie wyĹwietla zawartoĹci wielu stron albo nie wyĹwietla jej prawidĹowo.
Opera piÄkna - ok. Ale sama widzisz, ile ma bĹÄdĂłw. Nie jest zgodna z duĹźÄ iloĹciÄ stron. A mi przeglÄ darka potrzebna jest do korzystania z internetu, a nie z samej przeglÄ darki.;p
Jasne, i tak pozostanie te 58% przy IE (bo oni sÄ wiernej JEDYNEJ PRAWDZIWEJ windowsowej przeglÄ darce - albo nie potrafiÄ ĹciÄ gnÄ Ä innej), wiÄc jakie to ma znaczenie?;p
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2008-12-26, 19:50
Ja powiem tak.
Internauci, ktĂłrzy chcÄ tylko przeglÄ daÄ internet - wybiorÄ IE. bo jest w stocku.
a FF vs. Opera.
FF jest wygodniejszy w obsĹudze - co z tego, Ĺźe zdaje jakieĹ testy, jak nie moĹźna siÄ poĹapac co i jak. ZresztÄ nawet przejĹcie IE -> Opera jest strasznie trudne i starsi ludzie nie przyzwyczajÄ siÄ za kuja. Te testy to tylko chwyt marketingowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum