Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-05-10, 22:11
n/c
Symbian muli w nokii n70, nie powiem nie. Ale np. w takiej e51 jest caĹkiem spoko, na pewno lepiej niĹź u konkurencji cenowej z WM. Owszem, moĹźe HTC Atena (chyba tak siÄ nazywa) albo toshiba TG01 nie muli za bardzo, ale to juĹź przypadĹoĹÄ WM ;p
Symbian jest zdecydowanie prostszy, bo to poĹÄ czenie telefonu z komputerkiem a wm jest na odwrĂłt.
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2011-04-12, 12:03
A to ciekawe. A ja teĹź kilka uĹźywaĹem i wĹaĹnie to android najlepiej siÄ sprawuje. WM niestety, ale na czymĹ innym niĹź HD2 nie daje rady. MoĹźe niektĂłrych cieszy klikanie rysikiem i dĹuuuugie lagi, ale to nie dla mnie. A symbian to juĹź w ogĂłle, dziwny system, nie lubiÄ go.
To musi to w takim razie zaleĹźeÄ od wersji. Ja na swoim TyTn II mam wersjÄ 6.0 a HD2 ma 6.5. Nic mi siÄ nie wiesza, wszystko pĹynnie nawet po wĹÄ czeniu ClearType.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum