Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-06-01, 17:15 Drugie Wybory Na Moderatora v0.2
Postawiłem na demokracje, wygrany idzie na okres testowy (nie wiem jak długo), ja wtedy postaram wyłączyć się z tych funkcji, jak będzie dobrze wykonywał zadania i dobrze mi się z nim współpracowało zostanie na stałe, jak nie to nie ;)
Przez czas głosowania obowiązuje cisza wyborcza, tzn. nie wolno pisać na kogo się głosowało itp. Za łamanie polecą warny. Temat ten służy do ankiety i ew. pytań, ale nie do wyborców. Ponieważ kilku nie wysłało kandydatur mogą jeszcze do 3 czerwca wysłać mi ja na PW, potem bezwzględna cisza.
Wzór zgłoszenia(potrzebny niżej):
Cytat:
- dlaczego chcemy być modem
- coĹ› o sobie
- opcjonalnie fora, na których moderowaliśmy
Kandydatury (chyba w kolejności zgłoszeń, ale najpierw PW):
omen10
Cytat:
Chciałbym zostać moderatorem tego forum.
Wiek- 13 lat (6 lipiec 1996r.)
- 4 lata
- Raymaniac odszedł :) A na serio to na forum jest mały syf za przeproszeniem
- Mam 162 cm wzrostu, średnia ocen na I semestr 5.0
- Administrowałem parę swoich.
musialmati
Cytat:
15, od 2006, chyba kwietnia, bo lubie, poza tym nadaje sie, bo czesto wchodze i jestem sprawiedliwy, znasz mnei troche, ale niech ci bedzie: interesuje sie muzyka i informatyka, lubie posrac zarem, moderowalem i moderuje na www.zkphuby.fora.pl i na paru mniejszych forach kiedys, teraz nie istnieja
rafikomp
Cytat:
- 13 Lat
- Nie wiem, ale ze 3 lata będą.
- Chcę pilnować porządku, zamykać niepotrzebne tematy, upominać łamiących regulamin
- hmmmm... lubiÄ™ informatykÄ™ i granie na kompie i mieszkam w Zielonej GĂłrze
- na forum PJ
... (teraz Wielokropek)
Cytat:
- staż na FCM : 2 lata byłen na starym forum, a na nowym od początku
- dlaczego chcemy być modem : żeby był porząderz, sam sobie nie poradzisz, bo Snejk rzadko wchodzi.
- coś o sobie : nie wiem co napisać
- opcjonalnie fora, na których moderowaliśmy : zkphuby.fora.pl (forum Musiała, cały czas mam tam moda) i kilka innych mniejszych (forumnasze.ok1.pl itp.)
Pioterek
Cytat:
Staż na FCM: 2 i pół roku
Dlaczego chcę być modem: Znam się na moderowaniu w miarę dobrze, a ktoś kto będzie pilnował porządku zawsze się przyda.
Coś o sobie: Mam na imię Piotrek. Chodzę do gimnazjum. Oceny mam bardzo dobre, problemów z nauką nie mam. Błędów ortograficznych nie robię, więc mogę poprawiać jakieś ewentualne błędy. Lubię grać w gry komputerowe, najchętniej MMORPG, FPS, i takie tam. Cybermychę kupowałem przez ponad rok, do czasu aż zniknęła z półek sklepu, gdzie ją "zdobywałem".
Moderowałem ponad rok na FZKP.
PiaR
Cytat:
- 17
- Dobre pół roku. Na SFCM nie byłem zarejestrowany, ale często wchodziłem tam, jako mój brat NotUnlimited.
- Chciałbym pilnie uczestniczyć w życiu forum, pomagać nowym userom oraz czasami karać ich banami albo warnami.
- Mimo, że za rok będę pełnoletni, to i tak mam w sobie wiele z dziecka. Staram się być sympatyczny i opanowany, ale jak dotąd, to drugie mi niezbyt wychodzi. Lubię pisać długie, rozbudowane i przemyślane posty, co zresztą widać. Na starym forum mojego kolegi dwukrotnie zwyciężyłem w FA w kategorii "Zasadniczy moderator" (trzymałem się regulaminu) oraz raz w kategorii "Dusza towarzystwa".
- Stare forum mojego kolegi na fora.pl. Obecnie nie naleĹĽy do niego. Jak sobie przypomnÄ™, to podam jego nazwÄ™.
Prof. Worminkle
Cytat:
StaĹĽ: jakieĹ› 2,5 roku
Czemu: bo tak :P
O sobie: e tam, znacie mnie
Fora: wiele swoich miałem, ale większość poszła się kochać, a moderatorem nie byłem nigdzie. Chyba że bycie adminem też się liczy :P
Kostek
[brak kandydatury]
kijodszczotki
[brak kandydatury]
Hawkeye
Cytat:
- staż na FCM: kilka lat, pamiętam jeszcze czasy zielono-srebrnego(?) forum
- dlaczego chcę być modem: bo miałem sen!
- coĹ› o sobie: interesujÄ™ siÄ™ muzykÄ…, literaturÄ… SF, informatykÄ…. ResztÄ™ niech kaĹĽdy sobie dopisze.
cyckii
[żartowała ;p]
xRazor
Cytat:
- za kilka dni 14 lat
- jestem na forum od lata tamtego roku, byłem jeszcze wcześniej ale przez krótko, wtedy small był jeszcze aktywny
- żeby był porządek i żebym czuli do mnie rispekt,
- Interesuje sie sportem, Garfieldem, komiksami z Kaczorem Donaldem, HP, SW no i troche muzykÄ….
- Nie warto wspominać tych nędznych stronek no ale macie: www.forumnasze.ok1.pl,www.fanisw.xt.pl, (byłem tam adminem)
Adik0x3
[jest już modem, więc w ankiecie go nie będzie]
Miłych głosów, ankieta trwa tydzień, w przepadku małej frekwencji przedłużymy.
_________________ -'
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-06-08, 17:24, w cało¶ci zmieniany 2 razy
[...]
Pierwsze ostrzeżenie za łamanie ciszy wyborczej, następnym razem poleci profil + wywalenie z kandydatury. Jeszcze dowpowiem, że posty na tamtym forum były na większym poziomie niż twoje. /baczus
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-06-03, 15:11, w cało¶ci zmieniany 1 raz
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-06-08, 17:40
Dziękuję wszystkim! ;)
Za to ja polecam się całem społeczności tegoż forum. Jeżeli zauważycie jakąś nieprawidłowość lub będziecie mieć pytanie/a - walcie na PW.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum