Wysłany: 2009-07-14, 18:54 Zarabianie przez internet
Zarabianie przez internet jest podobno metodÄ zarobienia pieniÄdzy nie ruszajÄ c siÄ z domu.Czy moĹźna zarobiÄ na tym jakieĹ realne pieniÄ dze?Czy moĹźna coĹ straciÄ(wĹamania do konta bankowego i kradzieĹźe pieniÄdzy itp.)?Ja zastanawiam siÄ nad tym.Mam pytanie do osĂłb, ktĂłre siÄ nad tym znajÄ czy moĹźna coĹ takiego robiÄ bez duĹźego ryzyka utraty pieniÄdzy?
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-07-14, 20:25
Jak przelewasz na paypala to raczej nie stracisz (chyba, Ĺźe to co zainwestowaĹeĹ, ale wiÄcej niĹź to raczej nie, niby jak mieli by ci siÄ wĹamaÄ?). WiÄkszoĹÄ tych 'zarabiaĹ' to serwisy, ktĂłre robisz i niby zarabiasz. Ja osobiĹcie w to nie bawiĹbym siÄ. Czy naprawdÄ nie lepiej napisac ogĹoszenie, Ĺźe skosisz ogrĂłdki i powiesiÄ je na latarni? (pomijam uĹomnoĹÄ ;p)
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-07-15, 11:32
Przeciez graficy, czy webmasterzy dostaja niezla kase za zrobienie np. logo na oficjalna strone jakiejs firmy ;p Tylko trzeba miec fart i sie wybic, jak to w szolbiznesie bywa.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-07-15, 11:59
MusiaĹ, to o czym piszesz, to freelancing (mam nadziejÄ, Ĺźe dobrze napisaĹem). Dla ludzi, ktĂłrzy posiadajÄ pewne umiejÄtnoĹci jest doĹÄ sporo portali, gdzie moĹźna przystÄ piÄ do aukcji o wykonanie pracy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum