Wys³any: 2009-05-13, 15:56 WÅ‚adca PierÅ›cieni w grach
Temat o wszystkich grach z "Władcą Pierścieni" w tytule. Zdecydowanie moim ulubionym produktem z tej serii jest "Władca Pierścieni: Bitwa o Śródziemie 2". Ot, taka fajna strategia osadzona w realiach tej książki. Dobry był też "Władca Pierścieni: Powrót Króla" (czysta i odmóżdżająca nawalanka) oraz "Władca Pierścieni: Podbój" (największe bitwy z udziałem Balroga i spółki).
Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2009-05-16, 20:47
A ja zlałem produkcje EA i grałem głównie w te na podstawie książki- zwłaszcza Wojnę o Pierścień, bo lubię warcraftowe strategie. Choć Bitwa o Śródziemie 2 jest niczego sobie. Ale Podbój jest beznadziejny i obrazoburczy i w ogóle nie zasługuje na miano Władcy Pierścieni ;P
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wys³any: 2009-05-16, 21:07
No bo jestem hardkorem.
A tak serio, to chodzi mi o moment z rzucaniem kamieniami gdziestam, zeby costam poszlo gdzies i zebym mogl spokojnie przejsc ;p Kurde, to bylo z 5 lat temu... Nie pamietam juz dokladnie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum