Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-23, 20:18 Enter the Matrix
"Enter the matrix to gra akcji osadzona w Matrixie. Kierujemy Ghostem lub Noobem. Mamy do uzycia troche gunow i granatow, mozna walczyc wrecz (rekoma i nogami). Atutem gry jest tryb koncertracji (focus)-po przytrzymaniu shifta mozna lazic po scianach, robic proprzewroty oraz lepsze ciosy w zwarciu :D Ogolnie gra zajeista ;p Tylko grafika juz moze nieco nieswieza."
KiedyĹ graĹem w tÄ grÄ i byĹa caĹkiem niezĹa jak na tamtÄ czasy a szczegĂłlnie moĹźliwoĹÄ walki wrÄcz.ZupeĹnie nie rozumiem czemu tak po niej "jeĹşdzicie"
KiedyĹ graĹem w tÄ grÄ i byĹa caĹkiem niezĹa jak na tamtÄ czasy a szczegĂłlnie moĹźliwoĹÄ walki wrÄcz.ZupeĹnie nie rozumiem czemu tak po niej "jeĹşdzicie"
Bugi. Hej, od cholery. Raz nawet zostaĹem wbity pod ziemiÄ. System walki - 2 klawisze? Co to jest? Za Ĺatwe, mam to gdzieĹ, Ĺźe przy motion capture pracowaĹ sam Yuen Wo Ping, skoro system jest niedopracowany! Strzelaniny tak samo, na PS2 automatyczne celowanie byĹo jeszcze przydatne, ale na kompie mocno wkurza. Ta gra jest za Ĺatwa, za krĂłtka (a patent z 2 postaciami to praktycznie pic na wodÄ, za duĹźo poziomĂłw siÄ powtarza). A najbardziej Ĺmieszyli mnie agenci. W Ĺźadnym filmie nie byli tak potÄĹźni. Co to ma byÄ, jakim cudem ĹźyjÄ po czoĹowym zderzeniu z granatem?
Bugi, za prosta, prostacka, grafika nÄdzna.. Na plus zalicza siÄ dla mnie jedynie motion capture i muzyka. Gra moĹźe siÄ podobaÄ jedynie tym, ktĂłrzy nie mieli Ĺźadnej stycznoĹci z Stranglehold
i Maxem Paynem.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2011-02-22, 19:16
A ja w sumie zabieram sie do ponownego ogrania gry juĹź od multum czasu. Ale obiecuje, w te wakacje na bank jÄ rusze i przejde, bo brakuje mi matrixowego klimatu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum