Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2009-07-08, 19:12
ZaznaczyĹem "tak, dwĂłch", zostawiĹbym FamiliadÄ i 1 z 5, chociaĹź myĹlÄ, Ĺźe jak bÄdÄ tylko te 2 gry (ale BÄDÄ) to i tak moĹźe byÄ dalszy zastĂłj na forum.
Moim zdaniem powinno byÄ ponad dwa(zaraz podniesie siÄ fala lamentĂłw, Ĺźe chcÄ, aby byĹ zastĂłj i wogĂłle, ale ja jestem przeciwko tej deklaracji).
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-07-08, 19:29
Po co mi ruch na forum, na ktĂłrym nie ma Ĺźadnej dyskusji? Ludzie, tu nie chodzi o sam fakt, Ĺźe sÄ jakieĹ posty (bo to przewaĹźnie sÄ tylko odpowiedzi w grach), tylko jakie o to jakie one sÄ . To jest forum dyskusyjne, a nie piaskownica...
Skoro baczus tak postawiĹ sprawÄ w tym temacie (co mi siÄ spodobaĹo), to skorzystam i zagĹosowaĹem na nie.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Ja proponujÄ przywrĂłcenie dziaĹu SPAM, ale daÄ tam ze dwie gry i poprzenosiÄ kilka tematĂłw(m.in. ''Humor'' i ''Pozdrowienia, przeprosiny, itp.'').
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-07-15, 10:41
Przywrocic Familiade (koniecznie, grali to prawie wszyscy aktywni userzy, wiec troche spora strata), Ktopierwszytenlepszy i Bitwe kapel (jako jedyna bitwe, bo byla najbardziej najpopularniejsza). Jaka to melodia tez nie byla spamerska, wiec rowniez sugeruje przywrot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum