Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-03-02, 17:43
DaĹoby radÄ zmniejszyÄ czas oczekiwania miÄdzy kolejnymi odpowiedziami w shoutboxie? Jak coĹ mi siÄ przypomni, Ĺźeby dopisaÄ, to muszÄ czekaÄ, a to trochÄ draĹźni...
Nie wiem, czy to przypadkiem nie Ĺapie w interwaĹ postowy, a tego nie zmieniÄ. Bo w menu shoutoboxa nie ma takiej opcji. /b
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-03-02, 17:51, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2009-03-07, 21:35
Baczus, mĂłgĹbyĹ siÄ nie dopisywaÄ do postĂłw? JeĹźeli ktoĹ Ci zadaje pytanie (np. w tym temacie), to chyba najlepiej byĹoby napisaÄ nowego posta? Jak wpisujesz siÄ do cudzego posta, to nikt nie jest informowany o takich zmianach i jeĹźeli zobaczÄ odpowiedĹş, to zupeĹnie przypadkowo.
PoruszaliĹmy ten temat w temacie Filmy, zostaĹ jednak pominiÄty, wiÄc i tu przyĹÄ czam siÄ caĹym sercem do apelu. Przede wszystkim dlatego, Ĺźe to irytujÄ ce.
Wysłany: 2009-03-08, 13:23
No wĹaĹnie, irytujÄ ce. Dopisywanie siÄ do cudzych postĂłw jest dla mnie gĹupie. JeĹźeli do kogoĹ kierujemy odpowiedĹş, to rĂłbmy to tak, Ĺźeby ta osoba tÄ odpowiedĹş przeczytaĹa/usĹyszaĹa. MĂłwimy do kogoĹ czy obok kogoĹ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum