Koniec roku juĹź niedĹugo, warto pogadac o wakacjach. Wybieracie sie gdzieĹ? JakieĹ wycieczki? Ja jadÄ w lipcu do Agustowa nad jeziora, musze poczekaÄ aĹź bÄdzie ciepĹo. JuĹź teraz chodzÄ na stawy (zdjecie robione komĂłrka xD) w mojej wsi ;p ResztÄ wakacji spÄdzÄ w domu.
Ostatnio zmieniony przez Hawkeye 2009-06-11, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-06-11, 14:43
ZmodyfikujÄ tylko nieco nazwÄ tematu.
Moje plany lekko siÄ rozleciaĹy, poniewaĹź moja dziewczyna nieoczekiwanie wyjechaĹa do pracy i nie bÄdzie jej w domu aĹź do koĹca wakacji. Mam zamiar jÄ kilka razy odwiedziÄ. W planach jest takĹźe klasowy biwak, ktĂłry odbÄdzie siÄ krĂłtko po zakoĹczeniu roku szkolnego. MoĹźe teĹź zarobiÄ trochÄ pieniÄdzy, kto wie...
Mam zamiar takĹźe zaczÄ Ä biegaÄ z rana, Ĺźeby poprawiÄ swojÄ kondycjÄ, ktĂłra jest w opĹakanym stanie. ;p Później gitara, informatyka, filmy itd.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
W drugim miesiÄ cu wakacji jadÄ w Bieszczady, na tydzieĹ, wiÄc wypocznÄ :) Zamierzam zapisaÄ siÄ na jakieĹ lekcje gitary czy warsztaty, chciaĹem teĹź coĹ zarobiÄ, moĹźe na roznoszeniu ulotek ;p Reszta czasu pewnie w domu albo na dworze.
@Prof.
Ja do DarĹowa/DarĹĂłwka jeĹşdziĹem z rodzicami 5 lat, fajnie tam jest :D
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-06-11, 20:06
A ja nie mam pojÄcia gdzie pojadÄ - moĹźe nad morza, pewnie gdzieĹ w gĂłry...
CzÄĹciowo juĹź byĹem - WĹochy, ale to z kuzynem, reszta rodzinki w domu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum