W dniu dzisiejszym, 5 Lipca roku paĹskiego 2009 wspĂłlnymi siĹami utworzona zostaĹa
Deklaracja Reformatorska
stworzona wobec ogĂłlnego niezadowolenia z kierunku, w ktĂłrym idzie to forum.
Zawiera ona nastepujace postulaty:
1) UsuniÄcie dziaĹu spam
DziaĹ spam zdaniem wielu jest czynnikiem powodujacym zastĂłj w innych tematach.
SprawiĹ on, Ĺźe forum byĹych userĂłw staĹo siÄ forum gier i zabaw z poziomem przedszkolnym.
UWAGA
Deklaracja zakĹada, ze userzy wybiora dwie najlepsze ich zdaniem gry, ktĂłre zostanÄ przeniesione do dziaĹu Hyde Park
2) Maksymalny rozmiar avatara: 120x120 pikseli
WiÄksze avatary strasznie raĹźÄ po oczach i wyglÄ dajÄ nieestetycznie w porĂłwnaniu z resztÄ .
Avatarem wciÄ Ĺź mozÄ byÄ animowany gif, moĹźe mieÄ dowolnÄ wagÄ
3) Sygnatury:
* Bez animacji
* Maksymalnie 4 linijki tekstu
* maksymalnie trzy userbary
* Lista Last.fm- maksymalnie piÄÄ pozycji
Uwaga- mozesz mieÄ na raz tylko JEDEN z powyĹźszych wariantĂłw.
SygnaturkÄ moze byÄ teĹź oczywiscie obrazek, byle w normalnych rozmiarach.
4) UsuniÄcie cenzury
Tu chyba nic nie trzeba tĹumaczyÄ- od weryfikacji, czy ktoĹ nie przegina jest administrator lub moderator- zaĹ systemowa cenzura gĹĂłwnie irytuje.
Niniejsza Deklaracje spisaĹ
Raymaniac
Na podstawie gĹosowania, w ktĂłrym udziaĹ brali
* cyckii
* Hawkeye
* Adik0x3
* Oraz wyĹźej podpisany
Osoby popierajace deklaracje:
<Podpisy prosze wysyĹaÄ na moje PW>
* cyckii
* Hawkeye
* Adik0x3
* Raymaniac
* Wielokropek
* omen10
* baczus ale z wymienionymi zastrzeĹźeniami
* xRazor
* Necron
* PiaR
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-07-08, 10:07, w całości zmieniany 3 razy
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-07-05, 23:31
CenzurÄ wywalÄ - nie ma problemu
Sygnaturki - proponowaĹbym 150 px wysokoĹÄ - moĹźna tam upchaÄ co siÄ chce. ZmierzyÄ moĹźna Ĺatwo dodatkiem do FF Web Developer (od linii podpisu do granicy tabeli)
Avatar - 130-140 px x 140 px. Dlaczego? Przy sygnaturce 150 px zostaje nam tyle, druga strona to dĹugoĹÄ napisu "Nick na starym forum CM:". Co prawda wywaliĹem datÄ rejestracji ;p Waga musi (!) byÄ ograniczona, ale tu wasz gĹos nie ma znaczenia (mam ograniczony serwer - limit transferu i pojemnoĹÄ)
SPAM - ja chcecie, mi na tym nie zaleĹźy. OsobiĹcie proponowaĹbym wywalenie wszystkiego.
Ej, ja byĹem za przywrĂłceniem dwĂłch gier :( Ale za wywaleniem spamu, bo tylko Familiada, Kto pierwszy ten lepszy, Bitwa Kapel i Bitwa Piosenek byĹa spoko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum