Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-10-25, 20:13 Reputacja
Ej, mam propozycje, by zainstalowac modyfikacje reputacji. I to nie chodzi o to, co jest wgrane juz w by Przemo, ze plusy moze stawiac tylko zalozyciel tematu :/ Przydaloby sie takie cos, co jest w MyBB, gdzie kazdy przy kazdym poscie (procz swojego) moze dac plusa, lub minusa.
Zapytacie po co to: a tak o, bez glebszego celu, ale userzy, ktorzy jakos pomagaja beda odznaczeni ;p
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-10-26, 15:26
Ej, ale jak to ma wyglÄ daÄ, tak jak na lockerz.com.pl to ja w to nie wchodzÄ. Pod kaĹźdym postem "musialmati (+)"
A i ten ktĂłry proponuje musiaĹ (w linku) odpada, bo to nie system reputacji tylko "pieniÄ ĹźkĂłw".
A ten z nazwy (by Knofel) to kopia beermoda. Jak chcecie ;p
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-10-26, 15:39
baczus napisał/a:
Ej, ale jak to ma wyglÄ daÄ, tak jak na lockerz.com.pl to ja w to nie wchodzÄ. Pod kaĹźdym postem "musialmati (+)"
A i ten ktĂłry proponuje musiaĹ (w linku) odpada, bo to nie system reputacji tylko "pieniÄ ĹźkĂłw".
A ten z nazwy (by Knofel) to kopia beermoda. Jak chcecie ;p
A, zly link dalem ;d Chcialem tego Knofela. To jest dobre (kazdy moze dac kazdemu). Btw niby czemu pod kazdym postem moim mialby byc plus? o_O
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum