Cześć. Zastanawiałem się gdzie umieścić ten temat. Tutaj czy w Hyde Parku. Jako, że ten temat jest bardziej skierowany w stronę wspomnień, ląduje tutaj.
Po pierwsze - chciałbym się pokazać... tak, pokazać.
TomeczeK - takiego nicku pewnie używałem na forum Cybermychy. Tym prawdziwym. Na nim poznałem pannę Patrycję013 i jej forum "Złoty Sedes", na którym udzielała się cyckii. Och, stare dobre czasy, kiedy było się totalnym dzieckiem Neostrady i zgarniało masę warnów.
Cybermycha - moje pierwsze pismo o grach komputerowych. Zacząłem je czytać bodajże w 2000 roku, miałem wtedy 7 lat. Pamiętam, że w lokalnym kiosku miałem prenumeratę, a w domku - tornister wypchany czasopismami. Z biegiem lat wydoroślałem, prenumeratę zamknął, a tornister poszedł na śmieci. Ostatnio robiąc porządki u kuzyna w szafie (ile tam ma syfu! znaleźliśmy parę starych płyt, w większości z CDAction) odkopaliśmy prawdziwy skarb. Nie wiem jak się te wszystkie nośniki mają do siebie, ale większość jest porysowana, więc odczyt dany jest pewnie niemożliwy(chociaż nie próbowałem).
Pozdrawiam.
Załączam jeszcze zdjęcie:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz zał±czać plików na tym forum Możesz ¶ci±gać zał±czniki na tym forum