Szczerze mĂłwiÄ c ja zaczynaĹem od FIFY.ByĹa to EURO2004.Od 2 lat gram w PES-a i na widok FIFY niezbyt (prawie wcale) siÄ cieszÄ.NIE LICZÄC WERSJI NA KONSOLE.Jak Electroncs Arts moĹźe nam,komputerowcom to robiÄ?
<CaĹy offtop poleciaĹ. Nastepnym razem bÄdzie po warnie bez zapowiedzi- Raymaniac>
Ostatnio zmieniony przez Raymaniac 2009-03-19, 09:37, w całości zmieniany 1 raz
Gram teraz w PESA6, nowsze wersje nie wejda mi ;( Szkoda tylko Ĺźe moim przeciwnikiem jest kolega ktĂłrego w godzinÄ ostatnio ograĹem 16:2 :| No ale uczy siÄ graÄ, ja jestem juz doĹwiadczonym graczem w PESA. Dzisiaj strzeliĹem super Ĺadnego gola z przewrotki, a konkretnie to strzeliĹ Eto'o. MoĹźe później wrzucÄ filmik z powtĂłrki.
FIFA 10 on PC strzeliĹa sobie samobĂłja. Nie rozumiem, jak moĹźna spierdoliÄ, tak dobrze zapowiadajÄ cÄ siÄ grÄ. Grafika jest tu jak w 08, ba, nawet gorsza, a nowoĹci, to by na casual nie starczyĹo. :P Powiem krĂłtko: w tym roku, po wielu latach ciÄĹźkiej pracy, PES pokonaĹ FIFÄ, ale niestety walkowerem. :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum