| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
PES a FIFA
Autor Wiadomość
jaakon 

Wysłany: 2009-03-15, 21:26   PES a FIFA

Szczerze mówiąc ja zaczynałem od FIFY.Była to EURO2004.Od 2 lat gram w PES-a i na widok FIFY niezbyt (prawie wcale) się cieszę.NIE LICZĄC WERSJI NA KONSOLE.Jak Electroncs Arts może nam,komputerowcom to robić?

<Cały offtop poleciał. Nastepnym razem będzie po warnie bez zapowiedzi- Raymaniac>
Ostatnio zmieniony przez Raymaniac 2009-03-19, 09:37, w całości zmieniany 1 raz  

eee 

Wysłany: 2009-04-23, 15:12   

Na zmianę gram w obie gry. Jak chce grać w ekstraklasie to wybieram FIFE ale jak chce pełnego realizmu to PES

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2009-05-05, 18:11   

Gram teraz w PESA6, nowsze wersje nie wejda mi ;( Szkoda tylko że moim przeciwnikiem jest kolega którego w godzinę ostatnio ograłem 16:2 :| No ale uczy się grać, ja jestem juz doświadczonym graczem w PESA. Dzisiaj strzeliłem super ładnego gola z przewrotki, a konkretnie to strzelił Eto'o. Może później wrzucę filmik z powtórki.

PieRuN 
Happy New Year!

Wysłany: 2009-12-27, 18:41   

FIFA 10 on PC strzeliła sobie samobója. Nie rozumiem, jak można spierdolić, tak dobrze zapowiadającą się grę. Grafika jest tu jak w 08, ba, nawet gorsza, a nowości, to by na casual nie starczyło. :P Powiem krótko: w tym roku, po wielu latach ciężkiej pracy, PES pokonał FIFĘ, ale niestety walkowerem. :P

EDIT: zjebać to można łatwo. :P

Odpowiedz do tematu