Nick na CM: Raymaniac
Wys³any: 2012-11-17, 11:15 Polećcie mi jakieÅ› dobre gry na Androida
Jak juz pisalem, testuje namiętnie Sony Xperie J i chcialbym zobaczyc jak jest z tymi slynnymi mobilnymi hitami, dlatego sypnijcie jakimiś dobrymi grami na fona - takimi zeby mnie przekonać że ten sposób grania wcale nie posysa.
PS. Angry Birds czy Fruit Ninja już obadane :3
PS2. Max Payne i GTA też.
_________________ Czuje muje, czarne wonsze
Ostatnio zmieniony przez Raymaniac 2012-11-17, 15:21, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2012-11-17, 19:27
Obczailem, dobre. Also, skoro i tak juz piszę to polecam Funky Smugglers polskiego 11bit Studios (tak, tych od Anomaly: Warzone Earth które zresztą też polecam). Gra daje naprawdę mnóstwo fun(k)u i dodatkowo jednym z twórców jest mój kuzyn więc fajnie wesprzeć xD
Wys³any: 2012-11-26, 20:15
Kumpel grał w toto na wykładzie. Generalnie to wciąż gra pokroju Angry Birds- to znaczy, trzeba kombinować, z tym że tutaj liczy się też trochę refleks chyba.
Wys³any: 2012-12-17, 17:10
Ostatnio zajaralem się grą Sleepwalker's Journey. Grę robili (a jakże!) Polacy i w dużym skrócie polega ona na tym że głównym bohaterem jest lunatyk, podróżujący sobie nieświadomie przez senne światy - i to dosłownie, bo po prostu lezie przed siebie. naszym zadaniem jest ustawiać poduszki zmieniające jego kierunek, ustawiać kładki nad przepaściami i tak dalej - wszystko to aby bezpiecznie doprowadzić go do łóżka. Oczywiście im szybciej to zrobimy, tym więcej punktów nabijemy. Gra ponadto ma levele, które wymagają sporego kombinowania. Innymi słowy, polecam mocno.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum