Temat o subkulturach, ktĂłre najczÄĹciej towarzyszÄ ludziom mĹodym. Do jakiejĹ nalezycie? ChcielibyĹcie naleĹźeÄ? Mi najbliĹźej do metalowca, (hodujÄ wĹosy, ubieram siÄ na czarno i sĹucham metalu) no ale nie noszÄ glanĂłw, plecaka kostki (zamierzam kupiÄ!). OgĂłlnie to na wsi subkultury nie sÄ znane. Gdybym wyglÄ daĹ jak prawdziwy metal to duzo osĂłb by mnie wyĹmiaĹo. A gdzie tolerancja?
Niedawno z WOSu byĹ sprawdzian o subkulturach. Nie uczyĹem siÄ, ale miaĹem 100% :P Dziwi mnie fakt, Ĺźe w podrÄczniku anarchiĹci zaliczani sÄ do subkultur alternatywnych
SpotkaliĹcie kiedykolwiek jakiegoĹ punka, metala? Macie takich znajomych? Czekam na dyskusje. (wilczek! do nogi!)
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-12-15, 19:11
Konkretnej nie mam. Ale jakby wyliczac, ocieram siÄ o:
- Goth (wino i mhroook lol2. No i wybitnie blada cera ostatnimi czasy)
- Emo (gszyfka )
- Punk (tu tylko muyka. Od biedy tanie wina, ale to teĹź domena gotĂłw)
- Metal (Glany, kostek nienawidze, to najbardziej chujowe plecaki na Ĺwiecie ever)
Orientacje seksualne teĹź podawaÄ ?
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-12-15, 19:24
Nie nalezalem, nie naleze, nie chce nalezec. I do zadnej nie jest mi blisko :P Btw subkultury to jeden ze wzgledow, przez ktore mocno lubie WOS ;p I naprawde nie wiem po co metale nosza te pindolone glany ;ppppppp
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-12-15, 20:28
Kostek napisał/a:
Raymaniac napisał/a:
kostek nienawidze
Freud uwaĹźaĹ, Ĺźe Ĺźadne nasze sĹowo nie jest przypadkowe :P
MusiaĹ dodaĹ by cos do tego o ciemnych ukĹadach, co napisali tÄ wiadomoĹc szyfrem
Cytat:
I naprawde nie wiem po co metale nosza te pindolone glany ;ppppppp
Ĺťeby mĂłc wpieprzyÄ zaczepiajÄ cym ich dresom, to takie trudne ? Gdy idÄ w glanach przez patologicznÄ ulicÄ numer 1 w moim mieĹcie jej mieszkaĹcy Ĺadnie rozstÄpujÄ mi sie na chodniku, tak zwykle koĹczy siÄ na czymĹ wiecej ;P
A poza tym glany siÄgajÄ ce poza kostki (:lokurczaki:) wyglÄ dajÄ kozacko i ludzie sie oglÄ dajÄ za tobÄ , rzucajÄ c komentarze typu "ale zajebiste trapery"
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-12-15, 21:18
Raymaniac napisał/a:
Kostek napisał/a:
Raymaniac napisał/a:
kostek nienawidze
Freud uwaĹźaĹ, Ĺźe Ĺźadne nasze sĹowo nie jest przypadkowe :P
MusiaĹ dodaĹ by cos do tego o ciemnych ukĹadach, co napisali tÄ wiadomoĹc szyfrem
Cytat:
I naprawde nie wiem po co metale nosza te pindolone glany ;ppppppp
Ĺťeby mĂłc wpieprzyÄ zaczepiajÄ cym ich dresom
Lol widziales kiedys, zeby metal kopal dresa? Po drugie wiekszosc tych "metali" kozakow to takie pipki, ze by od razu uciekaly, a nie sie pitolily w kopanie napastnika
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-12-16, 09:13
Ja nie jestem w Ĺźadnej, a najbliĹźej mi chyba do survivalowca (tzn. chodzÄ w bojĂłwkach i czasem w bluzie wojskowej, polary itp., jestem krĂłtko obciÄty), a muzykÄ to lubiÄ punka, ale jakoĹ siÄ z nimi nie utoĹźsamiam.
Mi glany kojarzÄ siÄ nie z metalowcami, a z harcerzami. Nie chcÄ nikogo uraziÄ (siostra chodzi j.b.c.) ale czasem oni sÄ dla mnie Ĺmieszni.
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2009-12-16, 15:50
Nie naleĹźaĹem, nie naleĹźÄ, nie chce naleĹźeÄ. I do Ĺźadnej nie jest mi blisko. BTW subkultury to jeden ze wzglÄdĂłw, przez ktĂłre mocno lubiÄ WOS. ;p I naprawdÄ nie wiem po co metale noszÄ glany. [2]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum