Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-03-11, 21:17 Najbardziej oczekiwane przez was gry
Temat mĂłwi chyba sam za siebie.
Obecnie wyczekuje ze zniecierpliwieniem nowej czÄsci Prince of Persia, Final Fantasy XIII (premiere mial wczoraj u nas, ale zagram i tak dopiero w wakacje pewnie ;P) oraz wciÄ z licze na jakiekolwiek info na temat Resident Evil na PSP, bo coĹ zaczynam czuÄ, Ĺźe projekt jest bliski zawieszenia ;P
Ach tak, jeszcze FF: Agito XIII (PSP) i Parasite Eve III (teĹź), ale to kolejne gry o ktĂłrych jest dziwnie cicho od momentu zapowiedzenia ;P
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2010-03-12, 10:59 Re: Najbardziej oczekiwane przez was gry
Raymaniac napisał/a:
Parasite Eve III (teĹź), ale to kolejne gry o ktĂłrych jest dziwnie cicho od momentu zapowiedzenia ;P
kutwa <facepalm> PamiÄtam jak w lipcu zeszĹego roku co niektĂłrzy znajomi kupowali dla tej gry PSP ;p I te wiadomoĹci na gg: "Stary, kutwa, nie ogarniasz kiedy w koĹcu PE 3 wychodzi?" A ja na to "Co to kutwa jest PE?" O_o
Nie rozumiem fenomenu tej serii ;/
Naturalnie Mafia II, nowy Batman: AA, drugi WiedĹşmin, nowego PoPa pewnie obczaje na PSP, bo lubie tematykÄ PiaskĂłw, no i w nowego LOTRa chÄtnie zagram.
Wysłany: 2010-03-19, 20:43
Cytat:
kutwa <facepalm> PamiÄtam jak w lipcu zeszĹego roku co niektĂłrzy znajomi kupowali dla tej gry PSP ;p I te wiadomoĹci na gg: "Stary, kutwa, nie ogarniasz kiedy w koĹcu PE 3 wychodzi?" A ja na to "Co to kutwa jest PE?" O_o
Nie rozumiem fenomenu tej serii ;/
Dobra, nie bÄde kopaÄ leĹźÄ cego, nawet litoĹciwie pomine fakt, Ĺźe nie rozumiesz fenomenu tej gry a w innym temacie juz sie podniecasz, Ĺźe chcesz je emulowaÄ. Ale ty jesteĹ sztuczny, ja nie moge
A teraz ta litoĹciwa czÄĹÄ.
CĂłz, PE to swojego czasu jedne z najbardziej filmowych gier (obok MGS-a i Finali) na PSX. I gra byĹa naprawde konkretnym thrillerrem sci-fi z duĹźymi domieszkami horroru. I jak na Squaresoft przystaĹo, niebanalnÄ fabuĹa i fe-no-mal-nymi filmami. PSX Extreme umieĹciĹo tÄ seriÄ w rankingu najlepszych gier bez kontynuacji.
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2010-05-06, 18:47
Hmmm... w sumie naj naj to czekam na WORMS REOLATED (bÄdzie 18.05) inaczej WORMS 2 ARMAGEDON... No i czekam na Serious sam III i Lego HP / Lego Uniwerse / Lego star wars III ale to wszystko bliĹźej 2011
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2010-05-06, 19:25
Na kolejnÄ czÄĹÄ Worms. 18.05? To za parÄ dni, fajnie. ^^
No i czekam, aĹź Metanet Software wyda wersjÄ 1.5 gry N. Taka freeware'owa platformĂłwka.
Reszta jest mi obojÄtna. NajnowszÄ grÄ , w jakÄ graĹem byĹ Stalker: Czyste niebo. Nowych gier nie kupujÄ ze wzglÄdu na parametry mojego blaszaka. :]
Wysłany: 2010-05-14, 09:18
Hmm...ja zaĹ czekam najbardziej na gry peespekowe. SzczegĂłlnie na Yakuze i Fullmetal Alchemist RPG. No i mam nadzieje, Ĺźe na E3 wypĹynie nowe info na temat Dead Space 2, Dragon Age i Resident Evil na PSP, bo wszystkie te gry zostaĹy zapowiedziane, a o kaĹźdej cisza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum