Wysłany: 2010-08-17, 12:10 Kłótni z Omenem ciąg dalszy
JA TAKI GŁUPI JAK TY?! HAHAHAHAHAHAHAH!!!!
<w tym miejscu lekarz ubiera Necrona w kaftan bezpieczeństwa i odprowadza go do domu wariatów, gdzie do końca życia będzie się śmiał z Omena>
A tak na serio - w którym miejscu jestem podobny do ciebie? Nie kreuję się na speca ani na inteligenta, a jak chcę napisać coś mądrzejszego, to przynajmniej ma to sens i logikę. Także riposta zupełnie nietrafiona, więc mocno failnąłeś.;] A jeżeli mimo wszystko nadal sądzisz, że jestem gorszy od ciebie, to przytocz jakieś moje wypowiedzi, które by na to wskazywały
"Nie kreuję się na bógwie wielkiego informatyka" Czyżby? Spójrz na swoje posty odnośnie spraw sprzętowych, to się przekonasz, że przeczysz sam sobie ;] Ojć, zapomniałem, że to przekracza twoje możliwości intelektualne, więc w skrócie : piszesz tak, jakbyś uważał, że jako jedyny na forum znasz się na komputerach. Chcesz, mogę ci przytoczyć przykłady ;>
1
2
3
PIIIIIIIIIPA!
I prosiłbym, żeby nikt nie usunął tego tematu. Chcę zobaczyć, jak się rozwinie dyskusja.
Ja właśnie prosiłbym o wyrzucenie tego w tematu. Możesz to uznać za swój sukces. Nie interesuje mnie to. Nie interesuje mnie też to czy dostaniesz warna za swoje wybryki. Nie zamierzam się z nikim kłócić. (kutwa za dużo nie :/) Jeśli nie pasuje Ci coś w moich postach, to poproś baczusia (grzecznie) żeby wgrał opcję "Ignoruj użytkownika". Będziesz miał święty spokój.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2010-08-17, 16:18
IMO konflikty powinno się załatwiać prywatnie. Omen zachował się zaskakująco odpowiednio. Też nie mam o nim dobrego zdania, ale tym razem mi zaimponował. Necron, rozumiem Twoją nerwicę, ale takie "dyskusje" z reguły sensu nie mają.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum