Call of Duty to wedĹug mnie najlepsza seria strzelanek, jaka kiedykolwiek pojawiĹa siÄ na Ĺwiatowym rynku gier. Ĺmiem tak twierdziÄ z kilku powodĂłw. Po pierwsze grafika w grach z Call of Duty w tytule po prostu olĹniewa. Jest dopracowana w najmniejszych szczegĂłĹach, a przy tym chodzi pĹynnie i rzadko trafia jej siÄ zastĂłj obrazu. Po drugie - fabuĹa. To prawdziwy wyciskacz Ĺez. Kampania Modern Warfare jest dĹuga, spĂłjna, ciekawa i obfituje w liczne zwroty akcji (np. ĹmierÄ jednego z dwĂłch gĹĂłwnych bohaterĂłw spowodowana wybuchem bomby atomowej). I po trzecie - klimat. Powiedzcie, czy jest coĹ bardziej budujÄ cego napiÄcie niĹź znalezienie siÄ poĹrodku olbrzymiej wojny, podczas ktĂłrej nieukryci za obiektami ĹźoĹnierze padajÄ jak muchy? PoruszajÄ ce.
Wszystkie czÄĹci tej serii wnosiĹy do niej coĹ nowego i byĹy w pewnym stopniu przeĹomowe, ale ja najbardziej polubiĹem Call of Duty 4: Modern Warfare. Przede wszystkim za radoĹÄ i frajdÄ pĹynÄ cÄ z samej rozgrywki, bo pod wzglÄdem realizmu niedoĹcignionym wzorem pozostaje World at War.
RzeczywiĹcie, seria CoD jest genialna. GrywalnoĹÄ na najwyĹźszym poziomie. Modern Warfare jest wg. mnie najlepszÄ czÄĹciÄ . Dalej tak chĹopacy z Infinity Ward! Ĺťeby dwĂłjka byĹa jeszcze lepsza!
A podobno powstaje Modern Warfare 2.
Moim zdaniem Treyrach nie powinien robiÄ CoD'a, bo ich CoD w porĂłwnaniu z tym co robi Infinity Ward jest mizerne.
Jak oglÄ daĹem game playa na stronie cda niaĹem wraĹźenie Ĺźe modern warfare 2 bÄdzie
zbyt futurystyczne...
To bÄdzie po drugiej stronie geniuszu,,,
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Mam CoD4 w multi jestem raczej sĹaby...
Gra fajna, ale krĂłtka.
SĹyszaĹ ktoĹ moĹźe o drugim zakoĹczeniu?
Tym Ĺźe jeĹli w misji finaĹowej, zestrzelisz ten ĹmigĹowiec,
Zachaeva zabija Gaz, a nie ty?
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
@up
Nie ma drugiego zakoĹczenia. Gaz dostaje kulkÄ w Ĺeb, a Soap zabija Zachajewa i tyle. Sorry za spoiler, ale musiaĹem wyjaĹniÄ. :P
Modern Warfare 2 wymiata. Multi doskonaĹe, tryb dla samotnikĂłw krĂłtki, aczkolwiek emocjonujÄ cy, ale niestety to nie jest skok milowy na miarÄ CoD 4. To po prostu kolejna, Ĺwietna gra Infinity Ward.
Multi doskonaĹe ? Moim zdaniem, z wielu powodĂłw Ĺrenie
Od wczoraj :]
Nie nawidze ActiSrizon
Nigdy juĹź nie kupie ich gry! Ĺťadnej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum