Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2009-01-20, 14:45 Heroes might of magic I-VI
Tego mi normalnie nie mogĹo zabraknÄ Ä... dla tych co nie wiedzÄ :
Heroes might of magic to strategia z roku 1995. ByĹa skazana na sukces wiÄc wydali Heroes might of magic II. Potem najlepszÄ czÄĹÄ przeboju Heroes III. Bez-na-dziej-nÄ czÄĹciÄ byĹ Heroes IV. NastÄpnie byĹa trochÄ lepsza od IV czÄĹÄ V. Niestety nie byĹa aĹź tak fajna. czÄĹÄ III byĹÄ zdecydowanie najnajnajfajniejsza. W grze poruszamy siÄ ludzikiem z wybranego zamku (bohater) i zbieramy potrzebne do rozbudowy zamku mineraĹy i zĹoto. kupujemy jednostki (potwory) i atakujemy inne jednostki pilnujÄ ce wiÄkszych skarbĂłw. Kiedy zbierzemy odpowiedniÄ liczbÄ ludzikĂłw, poczwar i innych takich zaczynamy szukaÄ zamku wroga. Podbijamy go i zostawiamy w nim parÄ potworĂłw a sami znajdujemy i wybijamy bohaterĂłw wroga jednoczeĹnie wygrywajÄ c danÄ misje. Bywa Ĺźe wrogĂłw jest wiÄcej nisz jeden bÄ dĹş aby wygraÄ misje potrzeba zabiÄ jednostkÄ lub zdobyÄ jakiĹ przedmiot. Mimo dĹugiego opisu gra nie jest zbyt trudna. przebojowa czÄĹÄ III wraz z czÄĹciami I i II jest do nabycia w Extra klasyce gold i kosztuje raptem 26,99. gorÄ co polecam ;-)
Ostatnio zmieniony przez Fafikozoom 2010-12-25, 23:50, w całości zmieniany 1 raz
GraĹem we wszystkie czÄĹci HiroĹsĂłw.Najbardziej podobaĹa mi siÄ dwĂłjka,trĂłjka stoi niewiele dalej w hierarchii.PiÄ tka byĹa niezĹa,acz nie Ĺwietna.A IMO najgorsza to czwĂłrka.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-27, 15:31
GraĹem w wszystkie, najlepsza trĂłjka, potem czwĂłrka. DwĂłjki nie oceniam, bo to taka trĂłjka dla ubogich. PiÄ tka byĹaby fajna, gdyby zmieniÄ w cholerÄ tÄ cukierkowÄ oprawÄ, najlepiej wogĂłle poprostu przerobiÄ Heroesa III w "dorosĹe" 3D.
A mi siÄ w V nie podobaĹo to, Ĺźe nie ma rĂłwnowagi siĹ miÄdzy miastami. DuĹźo zaleĹźy po prostu od tego co sobie wybierzesz na poczÄ tku. Ale mimo to gra nawet fajna ;]
Nick na CM: gplol
Wysłany: 2009-01-27, 21:58
Necron napisał/a:
GraĹem we wszystkie czÄĹci HiroĹsĂłw.Najbardziej podobaĹa mi siÄ dwĂłjka,trĂłjka stoi niewiele dalej w hierarchii.PiÄ tka byĹa niezĹa,acz nie Ĺwietna.A IMO najgorsza to czwĂłrka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum