Nick na CM: NotUnlimited
Wysłany: 2009-01-02, 19:41 Klocki LEGO w grach
...czyli tytuĹy, w ktĂłrych Ĺwiat gry jest zbudowany z tych elementĂłw, a postacie nie mĂłwiÄ i sÄ kanciaste ;). Gry ze sĹowem LEGO w tytule byĹy wedĹug mnie dobre, ale zbyt maĹo rozbudowane. SzczegĂłlne spodobaĹa mi siÄ seria LEGO Star Wars, ale LEGO Batman i LEGO Indiana Jones teĹź byĹy niczego sobie.
Ja nie graĹem ale nieĹşke to wyglÄ da.Najgorsza w tym wszystkim jest kamera bo wszystko widzimy z boku.OsobiĹcie nie graĹem i raczej nie mam zamiaru.Ale takie gry to fajny pomysĹ
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2009-01-02, 20:36
GraĹem w SW I i II (moĹźe kupie sobie IJ) i szczerze przyznajÄ, Ĺźe 2 mnÄ mocniej trzepneĹa (pozytywnie oczywiĹcie) moĹźe ze wzglÄdu, Ĺźe to stara trylogia, a nie te odbajerzone pierdoĹy.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-04, 14:53
Pozwole sobie zauwazyÄ ,ze gry Lego powstawaĹy takze przed seriÄ SW- jedne lepsze, inne mniej, ale zawsze- ja do dzis miĹo wspominam Lego Island czy obie czÄĹci Racers. SW teĹź zresztÄ .
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2009-01-20, 15:18
Raymaniac pomocy! znasz lego island? jak uruchamiam grÄ to wyskakuje ten jeĹop i coĹ gada. ĹaĹźÄ po piÄtrach i nic nie mogÄ zrobiÄ tylko oglÄ daÄ jakieĹ filmiki. jak w tej grze coĹ zrobiÄ?
Nick na CM: rayman-fan
Wysłany: 2009-01-20, 17:27
no wĹaĹnie nie! mogÄ wejĹÄ do windy i poruszaÄ siÄ po kilku piÄtrach. na kaĹźdym wyskakuje ten miĹy facio i gada jakieĹ info. A na okĹadce pisze Ĺźe biegam ludzikami po ulicy np. motorĂłwkÄ .
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-01-20, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-01-20, 17:29
Fafikozoom napisał/a:
Raymaniac pomocy! znasz lego island? jak uruchamiam grÄ to wyskakuje ten jeĹop i coĹ gada. ĹaĹźÄ po piÄtrach i nic nie mogÄ zrobiÄ tylko oglÄ daÄ jakieĹ filmiki. jak w tej grze coĹ zrobiÄ?
Szczerze nie pamiÄtam ,bo graĹem gĹownie w dwĂłjkÄ.
Cytat:
Najgorsza w tym wszystkim jest kamera bo wszystko widzimy z boku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum