| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Harry Potter [seria]
Autor Wiadomość
Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2012-09-06, 16:51   Harry Potter [seria]

Ojciec Natanek napisał/a:
A moze Harry Potter?

Klocuch12 napisał/a:
To jest coś zupełnie nowego, jest to gra typu czarodzieje

Niegdyś jeden z największych hitów Cybertopu (gimbusy nie pamiętają toplist z Cybermychy xD). Sam do upadlego zagrywalem sie w pierwsze trzy części, w pozostale juz nie bo przestaly byc platformówkami z krwi i kości.

Co ciekawe, uwazam Komnate Tajemnic za najslabszy film i ksiązke, ale z kolei w grach to moja ulubiona część, glownie ze wzgledu na to ze w przeciwieństwie do Kamienia Filozoficznego miała pełny polski dubling... dubbing.
Ostatnio zmieniony przez Raymaniac 2012-09-06, 18:16, w całości zmieniany 1 raz  

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2012-09-06, 17:16   

Czytając twoje posty wyobrażam sobie jak wygłaszasz je jako przemówienia niczym prowadzący Forum Awards 8D

W pierwsze 4 Pottery grałem, lubiłem zwłaszcza Komnatę i Czarę Ognia (najlepsza z tych pierwszych czterech), tobie przestawały się podobać zapewne też na zjawisko zwane dorastaniem :p Dlaczego grałem tylko w pierwsze 4? Bo za słaby komputer. Potem kupiłem sobie PS2 i grałem w piątą część, Zakon Feniksa, w którym rzucanie czarów było rzeczą wyjątkowo rozrywającą. Udana część. Potem kupiłem sobie nowy komputer, ale do Pottera mnie dalej wcale nie ciągnęło... O Komnacie mogę powiedzieć najwięcej, bo grałem w nią najwięcej, więc najwięcej pamiętam. Była to bardzo krótka gra, również dość łatwa (jedynie finał w jakiś sposób bardziej wymagający). Miło wspominam końcówkę gry i masę pojedynków czarodziejskich - miła minigierka i przy okazji jedna z trudniejszych partii gry :P

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-09-06, 18:06   

Bardziej jak dorastanie (przy premierze czwartej gry byłem w... pierwszej gimnazjum) odrzucal mnie fakt, że z radosnych platformerów o zbieraniu fasolek Potter stał się poważną grą o dramatycznych czarodziejach (serio, Czara Ognia strasznie kojarzy mi sie z jakimś hack'n slashem pokroju Diablo, może to przez to ukazanie kamery pod kątem. Albo nawet bardziej z siekankami pokroju Władcy Pierścieni) gdzie ogółem było więcej walki i jakoś... no, to już nie była gra raymanopodobna xD

Rayman99 

Nick na CM: nie maxd
Wysłany: 2012-09-10, 10:48   

pamietam hary potter i zakon fenixa. Stara dobra gra grałem z bratem na moim playstetion2... dużo czaruw i mo żna było grac damebeledorem :ok:

Hope 

Wysłany: 2012-09-10, 16:53   

Ja cisnąłem w Komnatę, którą dostałem na urodziny w II klasie chyba xD. Gra super. Miło wspominam, chociaż dzisiaj już raczej bym nie miał siły tego przejść.

musialmati 
"Coś Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2015-01-24, 21:00   

Rayman99 napisał/a:
pamietam hary potter i zakon fenixa. Stara dobra gra grałem z bratem na moim playstetion2... dużo czaruw i mo żna było grac damebeledorem :ok:

Co? Ja nie kojarzę, żeby można było grać Damebeledorem...

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2015-03-03, 19:16   

A Lego HP się liczy? xD Ukończyłem lata 1-4, a niedawno grałem razem z dziewczyną (ma wszystkie części zwykłego HP) i było o wiele fajniej :cool:
Mimo wszystko nie chciało mi się odkrywać sekretów i bonusowych leveli jak chociażby w Lego SW czy Indiana Jones. Nie planuję grać w 5-7.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2015-03-06, 17:09   

Mnie LHP znudził niemiłosiernie, nawet jak na klockowatą serię wydaje się ślamazarną produkcją. Inna sprawa, że serdecznie rzygam już wszystkimi grami Lego xD

Odpowiedz do tematu