| FAQ | Szukaj | U¿ytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
World of Tanks
Autor Wiadomo¶æ
Hawkeye 
Moderator na emeryturze
Tata Psychopata

Nick na CM: smalltomasz
Sk±d: Od rzeźnika wracam
Wys³any: 2011-04-27, 17:52   World of Tanks

Darmowa gra po sieci. Naprawdę ciekawe ustawki pancerne. Popierdalamy na czołgach i roznosimy swoich rywali w pył. Do wyboru jest pokaźny zestaw czołgów różnych klas, zdobywanych na drodze doświadczenia i badań.
Wszystko wygląda całkiem ładnie i ma swój klimat. Niedawno gra wyszła z etapu bety, więc została wyposażona w bardzo dobre spolszczenie. Komentarze wygłaszane przez załogę są naprawdę dobrej jakości, nawet zabawne, a przede wszystkim - budują klimat. Muzyczka w tle też jest niezła, więc gra się przyjemnie.
Czołgi mogą być wyposażane w różne moduły, więc ten sam model u jednej osoby może mieć działo 35 mm, a u drugiej już np. 47 mm. Trzeba dokładnie patrzeć na różne parametry (a każda partia ma jakieś swoje określone). Trzeba też uważać, żeby nie przeciążyć czołgu, bo potem będzie smutno i lipa bez miodu. Załoga czołgu też jest w pewnym stopniu "do edycji", jak i wyposażenie w środku czołgu (np. gaśnice itd.). Te wszystkie rzeczy powodują, że gra staje się nieco bardziej rozbudowana od typowej natury gier "burz i napierdalaj".
Jest troszeczkę interakcji z otoczeniem, część elementów można najzwyczajniej rozjechać (jak i mniejsze domki). Trzeba też uważać, żeby nie wlecieć lekkim czołgiem pod gąsienice ciężkiego, bo to się kończy miazgą.
Niewątpliwie taktyka w tej grze się również przydaje, a jest wręcz niezbędna. Gra jest drużynowa, więc zgrany zespół przeważnie ma mocną przewagę. Nie dowiadywałem się, czy są inne możliwości, ale póki co drużyny układane są randomowo - grunt, żeby był podczas bitwy określony z góry zestaw czołgów.

Osobiście grę polecam. Na pewno komuś się spodoba. W razie, gdybyśmy mieli się kiedyś spotkać: izzydoor to mój nick. :)

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Sk±d: Wroclaw
Wys³any: 2011-04-27, 23:45   

Zapowiada się fajnie, znasz wymagania sprzętowe? Nie mogłem znaleźć na oficjalnej stronie.

Hawkeye 
Moderator na emeryturze
Tata Psychopata

Nick na CM: smalltomasz
Sk±d: Od rzeźnika wracam
Wys³any: 2011-04-28, 00:17   

http://game.worldoftanks.eu/faq - pierwsze pytanie :)

musialmati 
"Co¶ Wiem" Winner
Obronca moralnosci

Nick na CM: kahn39/musialmati
Sk±d: Wroclaw
Wys³any: 2011-04-28, 17:03   

No tak, ale na worldoftanks.eu patrzyłem... Dlatego nie znalazłem, heh. Także sobie pograłem :x

gplol 

Nick na CM: gplol
Sk±d: siÄ™ krecik wziÄ…Å‚???
Wys³any: 2011-05-04, 17:44   

http://www.cdaction.pl/seriale/World_of_Tanks
Nie wiem czy to siÄ™ na coÅ› przyda, ale dajÄ™.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: