OsobiĹcie uwaĹźam pierwszego Bioshocka za grÄ ĹredniÄ , ale niestety Ĺrednia jego ocen dziaĹa przeciwko mnie. Faktycznie, miaĹ pierwszorzÄdnÄ i wzruszajÄ cÄ fabuĹÄ, ktĂłra zadawaĹa bardzo duĹźo pytaĹ o czĹowieczeĹstwo, ale poza tym, jako strzelanina niczym szczegĂłlnym siÄ nie wyróşniaĹ. Jednak, dziÄki licznym krytykom, ktĂłrzy po prostu ten produkt wielbiÄ , jestem zdecydowany daÄ jego kontynuacji jeszcze jednÄ szansÄ. I mam nadziejÄ, Ĺźe tym razem mnie nie zawiedzie.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-12-28, 16:26
MĂłw sobie co chcesz, Big Daddy to najlepiej zmontowany przeciwnik w grach od czasĂłw Pyramid Heada z Silent Hill 2/ Nemesisa z RE3. I to nim pokierujemy w dwĂłjce ;]
No nie wiem, nadal byĹo w tym coĹ niezbyt oryginalnego. Ale strasznie napaliĹem siÄ na czÄĹÄ drugÄ i mam nadziejÄ (jak juĹź powiedziaĹem wczeĹniej), Ĺźe mnie tym razem nie zawiedzie.
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2010-04-06, 12:09
Tia, dwĂłjkÄ chÄtnie obczaje ;p (bo wygraĹem w allegrze, juĹź do mnie idzie :>) Na razie dostaĹem figurkÄ Little Sister ^^ Bardzo klimatyczna, ale rĂłwno zapierdala od niej gumÄ ;/ Prawie tak mocno jak z paszczy ĹidĹźiego :3
_________________ "Szuka pary. Chyba wodnej :D"
Ostatnio zmieniony przez Don Vito Corleone 2010-08-29, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-04-06, 18:58
Nie chciej chĹopcze, Ĺźebym w wiÄkszoĹci tematĂłw o grach zaczÄ Ĺ wylatywaÄ z figurkami postaci. Z bajoszoka nie mam, bo sÄ czerstwe, Big Daddy z EK jedynki to akurat model z gry, ktĂłry najmniej mi sie podobaĹ
JakiĹ ~rok temu ukoĹczyĹem Bioshocka. Imo Ĺwietna gra, klimat powala. Podoba mi siÄ rozwĂłj postaci, ulepszanie broni (zwĹaszcza Ĺźe jest teĹź wizualne) i fajna fabuĹa.
Teraz jestem mniej wiÄcej z poĹowie dwĂłjki. JeĹli chodzi o nowoĹci to jest kilka broni, inny system hackowania i paru nowych przeciwnikĂłw.
PierwszÄ czÄĹÄ przechodziĹem "aby przejĹÄ", ale tutaj liĹźÄ kaĹźdÄ ĹcianÄ :D
GorÄ co polecam obie czÄĹci.
PS OpĹaca siÄ ratowaÄ wszystkie siostrzyczki
Wysłany: 2012-12-26, 20:19
Jak juĹź odkopano temat to powiem, Ĺźe czekam jak gĹupi na Bioshock Infinite. GĹownie ze wzglÄdu na nieco inny klimat niĹź w jedynce i dwĂłjce (ktĂłre tez byĹy bardzo dobre, Ĺźeby nie bylo).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum