| FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Bioshock
Autor Wiadomość
PieRuN 
Happy New Year!

Wysłany: 2009-12-27, 17:32   Bioshock

Osobiście uważam pierwszego Bioshocka za grę średnią, ale niestety średnia jego ocen działa przeciwko mnie. Faktycznie, miał pierwszorzędną i wzruszającą fabułę, która zadawała bardzo dużo pytań o człowieczeństwo, ale poza tym, jako strzelanina niczym szczególnym się nie wyróżniał. Jednak, dzięki licznym krytykom, którzy po prostu ten produkt wielbią, jestem zdecydowany dać jego kontynuacji jeszcze jedną szansę. I mam nadzieję, że tym razem mnie nie zawiedzie.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-12-28, 16:26   

MĂłw sobie co chcesz, Big Daddy to najlepiej zmontowany przeciwnik w grach od czasĂłw Pyramid Heada z Silent Hill 2/ Nemesisa z RE3. I to nim pokierujemy w dwĂłjce ;]

PieRuN 
Happy New Year!

Wysłany: 2009-12-28, 16:46   

Akurat do Big Daddy'ego nic nie mam. Całkiem sympatyczny z niego mutant. :P Mi chodziło o całokształt.

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2009-12-28, 22:13   

Do reszty też nie mam zarzutów: Ciekawe "upgrade'y" głowngo bohatera, wrogów mozna zabić sposobem, niekoniecznie ołowiem, świetny klimat, imo bijący Fallouta 3 na pysk, bogata oprawa audio-wizualna.

PieRuN 
Happy New Year!

Wysłany: 2009-12-28, 22:14   

No nie wiem, nadal było w tym coś niezbyt oryginalnego. Ale strasznie napaliłem się na część drugą i mam nadzieję (jak już powiedziałem wcześniej), że mnie tym razem nie zawiedzie.

Don Vito Corleone 

Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2010-04-06, 12:09   

Tia, dwójkę chętnie obczaje ;p (bo wygrałem w allegrze, już do mnie idzie :>) Na razie dostałem figurkę Little Sister ^^ Bardzo klimatyczna, ale równo zapierdala od niej gumą ;/ Prawie tak mocno jak z paszczy łidżiego :3 :lokurczaki:
Ostatnio zmieniony przez Don Vito Corleone 2010-08-29, 10:38, w całości zmieniany 1 raz  

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2010-04-06, 18:58   

Nie chciej chłopcze, żebym w większości tematów o grach zaczął wylatywać z figurkami postaci. Z bajoszoka nie mam, bo są czerstwe, Big Daddy z EK jedynki to akurat model z gry, który najmniej mi sie podobał :lokurczaki:

xRazor 
Taki mały spamer.

Nick na CM: xRazor
Wysłany: 2012-12-26, 17:46   

Jakiś ~rok temu ukończyłem Bioshocka. Imo świetna gra, klimat powala. Podoba mi się rozwój postaci, ulepszanie broni (zwłaszcza że jest też wizualne) i fajna fabuła.
Teraz jestem mniej więcej z połowie dwójki. Jeśli chodzi o nowości to jest kilka broni, inny system hackowania i paru nowych przeciwników.
Pierwszą część przechodziłem "aby przejść", ale tutaj liżę każdą ścianę :D
Gorąco polecam obie części.
PS Opłaca się ratować wszystkie siostrzyczki 8)

Raymaniac 
Dupa forum
State Alchemist

Wysłany: 2012-12-26, 20:19   

Jak już odkopano temat to powiem, że czekam jak głupi na Bioshock Infinite. Głownie ze względu na nieco inny klimat niż w jedynce i dwójce (które tez były bardzo dobre, żeby nie bylo).

Hope 

Wysłany: 2012-12-28, 23:40   

Po zobaczeniu screenów z Infinite opadła mi szczęka. O ile nigdy nie przepadałem za klimatami Rapture, tak Infinite podchodzi mi bardzo mocno.

Odpowiedz do tematu