Muzyka chyba jest na tyle obszerna, Ĺźe nie ma jej co pchaÄ razem z innymi.
JakiĹź to zespóŠ- dwĂłch pedaĹĂłw, grajÄ dziwnÄ , oniryczno-psychodelicznÄ muzykÄ, pasjonujÄ siÄ okultyzmem, czarami i tym podobnymi bredniami. Nazwa zaczyna siÄ na C.
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-05-05, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
@up
Howard Jones to wokalista (zespoĹu killswitch engage, wiec widaÄ skÄ d go wziÄ ĹeĹ:D), wiÄc jak mĂłgĹ wymyĹliÄ urzÄ dzenie uĹźywane w gitarach? :)
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-01-14, 16:59
Killip napisał/a:
Howard Jones to wokalista (zespoĹu killswitch engage, wiec widaÄ skÄ d go wziÄ ĹeĹ:D), wiÄc jak mĂłgĹ wymyĹliÄ urzÄ dzenie uĹźywane w gitarach? :)
Rotfl :D
Ej, tak w ogole killswitch to jest przelacznik stosowany nie tylko w gitarach, wiec do 'muzycznego' to srednio pasuje.
Killswitcha jako killswitcha to chyba Tom Morello, ale sama zasada dziaĹania jest zastosowana w Les Paulach, nie wiem czy od zawsze.
A zamiast przycisku zwiernego mozna stosowac zwykly przelacznik "on/off", nie wiem jak sie fachowo nazywa, chyba po prostu przelacznik dwupozycyjny, ale przycisk zwierny tez chyba jest takim przelacznikiem. Nie wiem, nie znam sie.
Chyba najsĹawniejszy polski zespóŠ;p Proste.
O ile zgadĹem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum