Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-06-02, 16:53
Raymaniac ? RejestrowaĹem sie w zamierzchĹych czasach na forum o Raymanie i na szybko wymyĹliĹem nick, ktĂłry bylby raymanowski, ale teĹź "dĹźezi" <jak wyszĹo, tak wyszĹo ;P>.
A SroQ wzieĹo sie z nazwiska (Srock-> Srok, pĂłzniej w gimnazjum wszyscy na mnie woĹali "Srokuu", wiec Q byĹo bardziej odpowiednie na nick. Czemu wielkie ? nie pamietam, moze mi sie palec omsknÄ Ĺ, ale tak zostaĹo)
Cytat:
DJ_Pekka 19
Na 100% miaĹo to zwiÄ zek z grÄ Pekka Kaana, ktĂłrÄ masz zresztÄ w avie ;]
A mĂłj nick? Hmm, sam juĹź nie pamiÄtam, chciaĹem Ĺźeby to byĹo coĹ oryginalnego (dlatego x na poczÄ tku), Razor dlatego Ĺźe to brzytwa po angielsku (fajne sĹowo) no i troche ma wspĂłlnego z goĹciem z NFS:MW, bo byĹ z niego niezĹy ziom.
michcio62 teĹź czasami uĹźywam, od imienia, a cyfra dlatego, Ĺźe jak zakĹadaĹem maila to taki adres byĹ wolny xD
NotUnlimited - "nienieograniczony"? Czyli po prostu "ograniczony".
Unlimited - "nieograniczony", bo mĂłj brat taki jest.
Unusual - "niezwykĹy", bo mĂłj brat taki jest.
Continuos - nie wiem skÄ d, to siÄ wziÄĹo, ale Continuos fajnie brzmi. :P
Conti - skrĂłt od Continuosa
Joker - postaÄ z Batmana
Ostatnio zmieniony przez PieRuN 2009-06-03, 16:12, w całości zmieniany 1 raz
Adik - tak na mnie mĂłwili jeszcze w przedszkolu. 000 mi onet zaproponowaĹ, jak zakĹadaĹem konto, a Adik byĹo zajÄte.
0x3:
- zamiast trzech zer
- kojarzy mi siÄ z bajtami w systemie szesnastkowym
- serduszko dla cyckii ;*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum