Wysłany: 2009-06-14, 16:45 Najlepsze FCM w historii
KtĂłre z dotychczasowych for CM byĹo wedĹug Was najlepsze? Ja na razie nie przedstawiÄ swojego zdania, bo byĹem zarejestrowany tylko na FCM na VBulettin i tutaj.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-06-14, 17:37
vBulettin, bo byĹo dla mnie tym pierwszym i niepowtarzalnym. Na pewno stawiam je wyĹźej od obecnego, bo to forum to tak wĹasciwie spam i pierdoĹowate gierki z jakimĹ maĹym dodatkiem normalnej rozmowy.
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-06-14, 17:46
Nie jestem w stanie stwierdziÄ, ktĂłre byĹo dobre. Na kaĹźdym byĹa jakaĹ w porzÄ dku ekipa, z ktĂłrÄ moĹźna byĹo podyskutowaÄ. TrafiaĹo siÄ teĹź na kilku dekli, z ktĂłrymi moĹźna byĹo siÄ pokĹĂłciÄ dla zabawy. Na vBulletin trafiĹo znacznie wiÄcej mĹodych userĂłw, co mogĹo byÄ trochÄ zniechÄcajÄ ce...
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2009-06-14, 18:06
Ja nie mam zdania, bo z jednej strony lubiÄ to forum (phpBB by Przemo jest nie do przebicia :D) ale z drugiej stare teĹź mi siÄ podobaĹo, bo miaĹo "ten" klimat. Ale zagĹosowaĹem na NFCM :p
Nie wiem ktĂłre najlepsze, bo pierwsze ledwo co pamiÄtam, drugie tak samo. vBulletin byĹ dobry, ale nie jestem pewien, czy miaĹ ten sam klimat co poprzednie. Obecne ssie, rly.
A zagĹosowaĹem na phpbb, bo cyckii tak zagĹosowaĹa, a obiecaĹem jÄ wesprzeÄ (mimo, Ĺźe nie wiedziaĹem na czym miaĹoby to polegaÄ ;p)
VBulletin byĹo najgorsze.:p Phpbb byĹy najlepsze, nie byĹam pewna na ktĂłre zagĹosowaÄ - zagĹosowaĹam wiÄc na phpbb by echo, bo tam zaczynaĹam.;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum