Ja najczÄĹciej sie ubieram w Reserved, bo moja mama tam kupuje mi ciuchy.(oczywiĹcie ja jakiĹtam wpĹyw na to co ubieram mam jakieĹtam kolorki dĹugoĹÄ portek itp.)
Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-06-18, 19:46
@ MusiaĹ
A ty?
GĂłry to Cropp i HiMountain (polartec-e sÄ bardzo ciepĹe i fajne), spodnie to jakieĹ mama kupuje w reserved, czasem coĹ kupi siÄ w sportowym - Hitec czy kij wie w czym. Ja nie znam siÄ na modzie ;p
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2009-06-18, 20:01
A ja nie ubieram siÄ jakoĹ specjalnie, nie mam ulubionych sklepĂłw. Mam ubrania z Nike, HiMountain, H&M i wiele innych. Nie interesujÄ siÄ tym, nie mam zdania. ;d
ZrobiĹbym zdjÄcie mojej koszulki z tym hasĹem, ale mi siÄ nie chce. KupujÄ to, co mi siÄ podoba, jest wygodne i w miarÄ tanie, a kupowaÄ ubraĹ nie lubiÄ.
Aj faking feszyn tuu 1!!!!!!!!!111!!!!1111 :wink: :grin:
Ubieram siÄ wygodnie, lubiÄ dĹugie (do kolan) koszulki i luĹşne spodnie. Staram siÄ ubieraÄ na czarno. Firmy mnie maĹo obchodzÄ , kilka ubraĹ z Nike i Adidasa mam, przebierac siÄ nie cierpiÄ. Ostatnio mam na oku czapke z duzym pĹaskim daszkiem ale kurde droga, 80 zeta ;/
Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-06-18, 20:30
KupujÄ maĹo, w miarÄ tanio. Firma mnie nie interesuje. MuszÄ wpaĹÄ na rynek i do jakiegoĹ szmateksu, bo tam zawsze moĹźna na coĹ ciekawego trafiÄ. Ostatnio obszedĹem caĹe Galaxy (duĹźe centrum handlowe w Szczecinie) i kupiĹem... jednÄ koszulkÄ.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
13 lat i ĹwiadomoĹÄ ubioru, to chyba dobrze. Ja zaczÄ Ĺem na to zwracaÄ uwagÄ w wieku lat 16. Teraz znowu przestaĹem, bo wystarczy mi jeden zestaw. Stali goĹcie mojego ciaĹa to kurtka z pewexu, dĹźinsy i jakiĹ podkoszulek. NajwaĹźniejsze jest to, Ĺźeby byĹo duĹźo kieszeni.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-06-18, 20:50
baczus napisał/a:
@ MusiaĹ
A ty?
Kutwa, wypadaloby godnie rozpoczac temat, zwlaszcza, ze jestes adminem.
Ja tam nie mam swoich ulubionych sklepow. Reserved, Cropp town, Cubus, C&A... Ostatnio mam dwie koszulki z croppa, to kolega jak to zobaczyl to stwierdzil "co ty w kropie sie ubierasz, przeciez byles metalem" ;|
Ja lubiÄ H&M - mam z nich Ĺwietne spodnie, Ĺa tak jakby poĹşdzierane ;D Ponad piÄÄ bluzek, dwie bluzy i coĹ chyba jeszcze. KupujÄ rzeczy z czaskami, Harleyami, rockmanami itp. ;p Jak to okreĹliĹ mĂłj kolega - "A ty ubierasz siÄ na rockmana".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum