Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-23, 20:16 Frets on Fire
"Darmowa podroba Guitar Hero. W GH nie gralem, wiec nie mam porownania, ale w FoF gra sie dosc przyjemnie. Preferuje-jak wiekszosc-takie trzymanie klawiatury: , poniewaz jest po prostu wygodniej. Sterowanie:
F1-F5: struny
Enter lub Shift: uderzenie struny
Sterowanie nie jest banalne-zeby zaliczyc uderzenie nie wystarczy wcisnac odpowiedniego klawisza F-trzeba rowniez wcisnac enter/shift. W Guitar Hero i Guitar Zero jest tak samo, ale dla mnie to nowosc ;] Po downloadzie sa tylko 3 piosenki, ale mnostwo mozna sciagnac z www.fretsonfire.net oraz www.keyboardsonfire.net/forum , mozna tez samemu je tworzyc (dzisiaj sie nauczylem ^^).
Screen: ;
filmik: http://www.youtube.com/watch?v=HTORWbgvINc"
Wysłany: 2008-12-24, 13:49
Ta gierka jest awesome, zwĹaszcza jak ma siÄ Alarian Mod i piosenki z GH III :D
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2008-12-26, 18:07
Alarian mod, to jest mod, o ktorym caly czas mowie.
Jesli se sciagniesz piosenki z RB+perkusje do nich, to bedziesz mial z perkusja (wszystko jest na fretsonfire.net)
Gralem, mialem troche problemy przez klawiature ;p Ogolnie gra swietna. Tak sie wciagnalem, ze posciagalem 10GB piosenek, zeby miec z czego wybierac. Dzieki temu poznalem ST ("O, ST, zobaczymy co to jest") i Stratovariusa (Ulubiony zespol kolegi).
Ale nie ma co porownywac do GH ;]
Moze sprobuje jeszcze tego moda z perkusja, bo podobala mi sie w RB (przynajmniej na filmikach, nigdy nie gralem)
StworzyĹem piosenkÄ do FoFa, swojÄ pierwszÄ , najlepiej graÄ jÄ w Alarian Mod, duĹźo Ĺatwiej niĹź w zwykĹym FoFie. Piosenka jest na poziomie Ĺatwym, ale mĂłgĹbym jÄ wrzuciÄ na Ĺredni, bo nie jest taka Ĺatwa. ĹciÄ gnijcie i zagrajcie, czekam na komentarze ;D
http://www.sendspace.com/file/cpfhw0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum