Dzisiaj 12:04] Hubson: lookac moj sweet podpis
[Dzisiaj 12:21] omen10: Spiesz sie go zmienic bo jak baczus przyjedzie to masz po koncie xD
[Dzisiaj 12:21] Hubson: i co ?
[Dzisiaj 12:24] omen10: Nie pyskuj
[Dzisiaj 12:25] Hubson: umrzyj
[Dzisiaj 12:31] Prof. Worminkle: Ĺťal mi ciÄ trochÄ xP
[Dzisiaj 13:08] Hubson: [Dzisiaj 13:07] PiaR: SpokĂłj, kutwa. ZakoĹczcie tÄ dyskusjÄ. Po prostu Hubson dostaĹ siÄ do kompa i musi siÄ pobawiÄ. no, dokĹadnie, lol, 3
[Dzisiaj 13:11] Hawkeye: Hubson, u Was w szkole sprawdzajÄ czytanie ze zrozumieniem? ;o
[Dzisiaj 13:12] PiaR: Chyba tak, ale o gramatyce i ortografii juĹź zapomnieli.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-07-15, 12:02
Wyjde na glupka wklejajac tutaj nastepujacy post, ale zycie.
small napisał/a:
Temat nadaje siÄ do dziaĹu "Forum", bo nawiÄ zuje do naszej spoĹecznoĹci. Nadaje siÄ jednak rĂłwnie dobrze do hyde parku, poniewaĹź to tak jak wspominaÄ Ĺmieszne sytuacje ze szkoĹy. Jest tylko ta róşnica, Ĺźe to logi z chata.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-11-25, 22:11
Nie wiem co w tym epickiego, ale ok :P
TeĹź nie wiem :P
Lidzi sie napalil:
ĹidĹźi 22:11:08
mus dawaj siemka nie mam czasu szybko pogadamy Ĺźeby byĹo coĹ dlo Ĺmiesznych i gĹupich postĂłw
Z SB:
[Dzisiaj 22:09] ĹidĹźet(ĹidĹźi): wiem Ĺźe to ja pierwszy zaczeĹem nasz konflikt ale to nie znaczy Ĺźe musisz siÄ na mnie wyĹźywac(nie wiem jak sie pisze wyzywac)
Ostatnio zmieniony przez Kiepan 2009-11-28, 12:40, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum