Bf →Free to Play, Cartoon Shooter
tak pisze gdy chcemy wyszukaÄ tÄ grÄ
"Battlefield Heroes – to gra akcji produkowana przez Digital Illusions CE w kreskĂłwkowej oprawie graficznej. BÄdzie to pierwsza gra oferowana przez EA za darmo, przychody bÄdÄ generowane przez reklamy i mikrotransakcje – gracz bÄdzie miaĹ moĹźliwoĹÄ kupowania róşnych dodatkĂłw dla sterowanej przez siebie postaci. Specjalny system bÄdzie dopasowywaĹ gracza, tak aby mĂłgĹ rywalizowaÄ z osobami o podobnym poziomie umiejÄtnoĹci. Gra jest TPS-em (Third-person shooter) czyli strzelaninÄ z perspektywy trzeciej osoby.
WedĹug danych pochodzÄ cych z wywiadĂłw gra ma oferowaÄ na poczÄ tku tylko dwie mapy. WedĹug Electronic Arts po udostÄpnieniu gry zostanÄ wydane kolejne mapy"
tak pisze na temat tej gry wikipedia
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Wreszcie mam beta kej
teraz ĹciÄ gam...
Nagminnie [nie jestem pewien pisowni :)] ĹciÄ gam..
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-07-25, 23:44
Gra wyszla, co prawda beta, ale sie gra ^^ Mi sie mocno spodobala. Dla tych, ktorzy by chcieli do mnie dolaczyc, opisze 3 profesje w grze:
Soldier-zolnierz-podoba mi sie, bronie to SMG i shotgun (potem mozna dokupic pistola, na wieksze odleglosci powiedzmy). Oprocz tego zolnierz ma moc leczenia (siebie i osob dokola). Glowne zadanie zolnierzy to zdobywanie flag, sterowanie pojazdami.
Gunner-Bronek-nie umiem nim grac ;p Jego bronie to minigun (zarabiscie szybko strzela) i shotgun (mozna dokupic bazooke, dosc oplacalne). Ma wiecej maksymalnego zycia, niz soldier. Glownym zadaniem gunnerow jest lazenie po miescie i bronienie baz?
Commando-komandos-niezly kozak. Ma snajperke (z zoomem) i noz (z bliska uderza bardzo mocno), mozna dokupic chyba shotguna, ale sie nie opyla. Umie byc niewidzialnym na ilestam sekund (w miare dlugo). Ich zadaniem jest wybijanie typa. Komandosi maja w sumie dwie mozliwosci rozgrywki:
a) kampowanie i zabijanie z daleka ze snajperki;
b) lazenie po miescie z niewidzialnoscia i ubijanie ludzi z noza.
Preferuje ten pierwszy.
A ty Raymaniac ponoc czekales na te gre, to czemuz nie grasz? ;]
Komandosi maja w sumie dwie mozliwosci rozgrywki:
a) kampowanie i zabijanie z daleka ze snajperki;
b) lazenie po miescie z niewidzialnoscia i ubijanie ludzi z noza.
Preferuje ten pierwszy.
IMO nie powinno siÄ tego rozdzielaÄ. Tylko grajÄ c na oba sposoby uzyskasz optymalny wynik ^^ Ja tak robie i nie narzekam na pustki w prawym gĂłrnym rogu. KupiĹem sobie mocniejszÄ snajperkÄ. Co prawda ma wiÄkszy odrzut, ale mi to nie przeszkadza, strzela siÄ fantastycznie.
Dodawajcie Kiepana do friendsĂłw. (MusiaĹ, jesli masz nick musialmati, to juz Cie dodalem)
Kiepan, lvl 7 Commando :]
Edit. NiewidzialnoĹÄ trwa do pierwszego ataku (czy to z broni palnej, czy z noĹźa w powietrze (imo troche bezsens, no ale dobra))
A nie moĹźna zrobiÄ jednego tematu o Battlefieldzie?Heroes moze byc osobno, ale cala reszta niech bedzie w jednym temacie.
@topic
Na razie nie gralem, moze sciagne pod koniec wakacji.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-08-02, 13:07
Tak, moj nick to musialmati. Oczywiscie, ze najlepiej laczyc te dwa style grania komandosem, ale ktorys musi byc tym priorytetowym ;p Co do mocniejszej snajpy, to nie wiem, ja nie kupowalem chyba, ale nie przykladam zbytniej wagi do tej postaci, tylko do glownej. Btw juz mnie pewnie dogoniles, jak wroce na chate, to zobaczymy. W ktorej jestes armii?
OgĂłlnie jestem za prawidĹowym tworzeniem tematĂłw, tzn. dla caĹej serii, ale osobiĹcie nie porĂłwnywaĹbym BFH do reszty serii. To jest zupeĹnie inna gra imo.
Ej ale w tÄ grÄ od pĂłl roku gram z Hope a wielo dostaĹ za free ode mnie key-a bo sie tak jakby gra przez przegladarkÄ ... + trzeba scaignac dodatek do mozilli or IE. To co wy tu kĹamiecie ze topiero wyjdzie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum