Ĺwietna gra z serii Battlefield, doczekaĹa siÄ 3 dodatkĂłw, w tym jeden jest juĹź w Wersji Deluxe (ktĂłrÄ zakupiĹem). Battlefielda chyba wszyscy znajÄ , wiÄc nie trzeba podawaÄ nawet podstaw :P W podstawowej wersji mamy trzy armie: USMC (jako USA), ChRLD (jako Chiny) i MEC (i tu siÄ nie jestem pewien, na pewno sÄ to jacyĹ Arabowie). Gracz moĹźe wybraÄ sobie, ktĂłrym wojskiem chce prowadziÄ (moĹźna wybraÄ tylko to, co jest narzucone na danej mapie) i na poczÄ tku wybiera profesje i miejsce, w ktĂłrym chce siÄ pojawiÄ. Do wyboru jest siedem profesji: komandos, szturmowiec, snajper, inĹźynier, ĹźoĹnierz wsparcia i medyk. KaĹźdy ma innÄ broĹ (rĂłwnieĹź zaleĹźy od armii w jakiej jesteĹmy). Gra siÄ nie powinna znudziÄ, kaĹźdÄ mapkÄ moĹźna przejĹÄ innÄ profesjÄ , innÄ armiÄ . A wiÄc piszcie o swoich doĹwiadczeniach z grÄ !
USMC - United State Marines Corporate - Korpus piechoty morskiej stanow zjd.
ChRLD - ChiĹska Republika Ludowa :D
/b
_________________ Ostatnie 7 dni:
Ostatnio zmieniony przez baczus 2009-07-27, 18:29, w całości zmieniany 1 raz
WygraĹem klucz z cd action i mogÄ ĹciÄ gnÄ Ä tÄ grÄw wersji complete
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Z tymi keyami na Alegro to taki pewien nie jestem, sam sie raz nabraĹem
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum