Nick na CM: hejo
Wysłany: 2009-09-05, 21:21 Trzecie Wybory Na Moderatora
Small musi mieÄ JP na 30%, wiÄc zrezygnowaĹ z pewnej funkcji.
1. Kto chce siÄ zgĹosiÄ - Ĺadnie napisaÄ w tym temacie
-staĹź na forum cm jako user/mod/admin/ktoĹ_inny
-dlaczego chcemy mieÄ zielony nick
-coĹ od siebie
-ew. fora na ktĂłrych mieliĹmy moĹźliwoĹÄ zamykania tematĂłw\
2. Nie jest powiedziane, Ĺźe w ogĂłle bÄdzie jakiĹ mod,w przypadku marnych kandydatur
3. Macie min. tydzieĹ czasu na wykonanie pkt. 1. Przez ten czas obowiÄ zuje kampania wyborcza. MoĹźna reklamowaÄ siÄ, nie moĹźna nikogo obraĹźaÄ.
Witam! Mam skoĹczone 13 lat. Na forum, jako user, jestem juĹź ponad cztery lata. MyĹlÄ, Ĺźe mĂłgĹbym pomĂłc w prowadzeniu forum. Wiem co to spam, jak z nim walczyÄ i znam wszystkie podstawy. Aktualnie jestem Administratorem na OgĂłlnotematycznym klasy 1A PG3 w BeĹchatowie. Praktycznie wszystko robiÄ sam. ZaczynajÄ c od wyboru styli i rangach, a koĹczÄ c na grafikach rang (ktĂłrych jeszcze nie skoĹczyĹem) i wszelkich innych ustawieniach. Efekty mojej pracy znajdziecie niedĹugo w wymianie linkĂłw. Wiem, Ĺźe mam marne szanse z powodu mojej gĹupoty, ktĂłra pojawiaĹa siÄ w postach przez 3 lata i "wtranĹźala siÄ" nie potrzebnie sporadycznie w dzisiejszych, mimo to dÄ ĹźÄ do celu. :) DziÄkujÄ za uwagÄ,
omen
-staĹź na forum cm jako user/mod/admin/ktoĹ_inny
jakis rok na fcm jako spamer
-dlaczego chcemy mieÄ zielony nick
bo inne mi sie nie podabaja
-coĹ od siebie
kowal gej zmarnowal mi zycie w metinie!
-ew. fora na ktĂłrych mieliĹmy moĹźliwoĹÄ zamykania tematĂłw\
na NK (wsio zamykalem), FN, FSW
Cytat:
Jak sie wĹamaĹem na konto admina to takĹźe Rayman Tychy ;P
haker!
Ostatnio zmieniony przez xRazor 2009-09-06, 16:37, w całości zmieniany 1 raz
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-09-06, 16:35
-wiek- 17
-staĹź na forum cm jako user/mod/admin/ktoĹ_inny- User, wnerwiacz naczelny beznadziejny, moderator z certyfikatem
-dlaczego chcemy mieÄ zielony nick- Small zrezygnowaĹ a skĂłra mi cierpnie na myĹl, Ĺźe moda mialby dostaÄ jakiĹ leszcz. Chyba, Ĺźe zgĹosi sie cyckii albo od biedy Wielo- wtedy mojÄ kandydature moĹźna uznaÄ za niewaĹźnÄ ;P
-coĹ od siebie- Ciastko. No i potrzebuje stanowiska, Ĺźeby zapanowac nad forum a potem nad Ĺwiatem.
-ew. fora na ktĂłrych mieliĹmy moĹźliwoĹÄ zamykania tematĂłw- Rayman Power, Nowe FCM, Jak sie wĹamaĹem na konto admina to takĹźe Rayman Tychy ;P
Nick na CM: DJ_Pekka 19
Wysłany: 2009-09-06, 17:58
StaĹź na forum CM jako user/mod/admin/ktoĹ_inny: User
Dlaczego chcemy mieÄ zielony nick: Bo jest fajny; ktoĹ bÄdzie pilnowaÄ porzÄ dku
CoĹ od siebie: LubiÄ masĹo.
Fora na ktĂłrych mieliĹmy moĹźliwoĹÄ zamykania tematĂłw: swoje fora, ZiO, PGP
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-09-06, 18:07
Staz na forum: ok. 4 lata na fcm jako user, liczne sukcesy w FA (zalacznik):D
Dlaczego chcemy mieÄ zielony nick: bo nie chce, zeby modem byl znacznie zbyt konfliktowy Raymaniac, ktory zglosil sie i z obecnych zgloszen to on ma najmocniejsza pozycje tutaj. Poza tym chcialbym, by na forum byl moderator na miare smalla, tzn. sprawiedliwy wobec wszystkich...
CoĹ od siebie: jesli zglosi sie cyckii, to mam nadzieje, ze wykorzysta moje haslo ;p I JESTEM NA BASHU 2x~!!!!1
Ew. fora na ktĂłrych mieliĹmy moĹźliwoĹÄ zamykania tematĂłw: moje ( www.zkphuby.fora.pl ) i pare mniejszych, ktore sa juz nieaktywne...
Ostatnio zmieniony przez musialmati 2009-09-06, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
-staĹź na forum cm jako user/mod/admin/ktoĹ_inny: Jestem od 07.01.2007 jako user.
-dlaczego chcemy mieÄ zielony nick: no bo Adicki siÄ opieprzajÄ .
-coĹ od siebie: Nowa pĹyta Primal Fear jest Ĺwietna!
-ew. fora na ktĂłrych mieliĹmy moĹźliwoĹÄ zamykania tematĂłw: forum ZKP Huby, forumnasze.ok1.pl, rockmetalforum.fora.pl i inne mniejsze.
BÄdÄ bezczelny, i siÄ nie zgĹoszÄ, ale z serca popieram cyckii, wiÄc jak ktoĹ by bardzo chciaĹ na mnie gĹosowaÄ, niech odda gĹos na pannÄ z lizaczkiem!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum