Macie rodzeĹstwo? Ja mam mĹodszÄ o 2 lata siostrÄ, ktĂłra lubie nÄkaÄ :D Nie jest taka zĹa, trudno mi powiedziec czy wolaĹbym miec brata, chyba jednak nie. Czasami potrafi mocno wkurzyc, wtedy dostaje za swoje. A jakie jest wasze rodzenstwo?
Ja mam siostrÄ mĹodszÄ o 2 lata i drugÄ siostrÄ mĹodszÄ o 13 lat, wiÄc jestem najstarszy ;).Jedna siostra potrafi maksymalnie wkurzyÄ, a druga to wesoĹy niemowlak, gorzej bÄdzie jak bÄdzie miaĹa 2-3 lata ;(.
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2015-01-23, 21:57
W 2009r. urodziĹ siÄ mĂłj brat przyrodni. Ostatnio o nim nie napisaĹem, pewnie dlatego, Ĺźe nie byĹo co. ByĹo to zwykĹe, pĂłĹroczne dziecko. Jest wiÄc 15 lat mĹodszy ode mnie i ma teraz 6 lat. Ĺmieszny goĹciu ;p Fanatyk skokĂłw narciarskich (chociaĹź woli o nich gadaÄ caĹy dzieĹ niĹź oglÄ daÄ, moja krew), czasem gramy w szachy, ostatnio siÄ podnieca grÄ komputerowÄ Lego Batman. O, bardzo lubiÄ graÄ z nim w gry planszowe, najfajniejsza to chyba "Hej! To moja ryba" - bo trzeba pomyĹleÄ, a nie tylko rzucaÄ kostkÄ . On z kolei lubi ze mnÄ ukĹadaÄ puzzle, czego nigdy nie lubiĹem, ale czego siÄ nie robi dla braciszka... :P No i przede wszystkim, uwielbia siÄ ĹcigaÄ (w sensie: biegiem), gdziekolwiek jest, kiedykolwiek oraz graÄ w piĹkÄ, gdy jest ciepĹo, co fajnie, bo ja nigdy nie mam z kim graÄ, a teĹź bardzo lubiÄ ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum