Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2009-11-01, 09:04 Lockerz.com
Ostatnio przeczytaĹem o tej stronce, Ĺźe niby nabijamy punkty i se moĹźemy róşne nagrody wybieraÄ m. in.:
- PSP Go
- PSP 3004 z Rock Band (gra) i SzkoĹÄ Rocka (film)
- PS3 Slim
- Wii
- Sporo gier
- iPody
i tak dalej
Jeszcze nie mam tam konta (ma ktoĹ zaproszenia?), ale nie jestem pewny, czy to prawda. SÄ jacyĹ uĹźytkownicy tej strony? To serio dziaĹa?
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-11-01, 09:15
OsobiĹcie sie w to nie bawie. Strona jest w 100% autentyczna (znajomi z forum NDS sie w to bawiÄ ), ale jest jeden szkopuĹ. Towar pojawia siÄ rĂłwnie szybko jak znika i zwykle kosztuje sporo punktĂłw. Ludzie rzucajÄ sie na to naprawde srogo i potrzeba sporego szczÄĹcia.
Vito, daj maila, wyĹle ci zapro. Mam 113 ptz (aktualnie) i zbieram na iPoda nano 8GB. OczywiĹcie, jak to mowi Raymaniac najtrudniej bÄdzie zamĂłwiÄ. Podczas pierwszego uzupeĹnienia w paĹşdzierniku, towar rozszedĹ sie w 2 minuty, a na stronie byĹo ponad milion userĂłw (zawiecha jak nie wiem co). Wywiady potwierdziĹy autentycznoĹÄ, bo na poczÄ tku nie za bardzo wierzyĹem.
Hah miliona to nasz forumowy serwer by chyba nie uniĂłsĹ xD Ja siÄ w to "bawiÄ" mam juĹź 46 PTZ. MyĹlaĹem na poczÄ tku o PS3, X360, PSP lub sĹuchawkach, ale zdecydowaĹem siÄ na... HP Mini 110-1025DX :D Mama chciaĹa kupiÄ, ale by siÄ nie dzieliĹa, wiÄc teraz byĹby na spĂłĹkÄ xD
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-11-01, 20:09
Vito, pewnie pomyliles te 2 maile-zarejestrowales sie z jednego, logujesz z drugiego ;p
Ja oczywiscie mam konto (chyba pierwszy z forum mialem), mam 304 PTZ, jest elegancko, wyczekuje listopadowej dostawy, by cos zamowic. No ale to co napisal Raymaniac-mimo to, wierze w mojego farta i szybkosc ;)
WszedĹem lol :D Ja wchodzÄ kilka razy dziennie na Lockerz. Raz Ĺźeby odpowiedzieÄ na pytanie w dailies a dalej dopĂłki nie przestanie przybywaÄ za wejĹcia xD
Nick na CM: Max Payne, K00rchuck
Wysłany: 2009-11-01, 20:42
WTF?!
Najpierw wywala mi o tej caĹej grze, gram, na bijam powiedzmy z 30 pkt, naciskam NEXT i mĂłwiÄ , Ĺźe mam 0 punktĂłw. Wylogowywuje siÄ, loguje i znowu ta zajebana gra. CO TO MA kutwa BYÄ?!
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-11-01, 22:04
Nie lubia cie. Ja polecam ci wejsc na www.forum.lockerz.com.pl a co do twojego problemu-ekipa Lockerz naprawila to ponoc jakis tydzien temu i nikomu sie nie wywala taki blad :D Graj jeszcze raz i odpowiedz na daily i dopiero sie wyloguj?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum