Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2009-07-20, 16:10 Najlepsze Cutscenki w grach: Reakywacja
No wĹasnie, na starym forum temat niezle siÄ rozkrÄcaĹ, wiec aĹź dziw Ĺźe pojawia sie tu dopiero teraz.
No wiec rozchodzi sie o wszelakie filmiki ukazane w grach. Obecnie absoluntym numerem uno jest dla mnie opening z Devil May Cry 4, z piÄknÄ muzyka i Ĺwietnie skomponowanÄ animacjÄ oraz scenografiÄ .
http://www.youtube.com/watch?v=jDo5kxHnHCY
Ponadto bardzo podobajÄ mi siÄ takze filmiki z Warcrafta III, RaymanĂłw (zwĹaszcza cudowne intra dwĂłjki i trĂłjki) oraz serii Resident Evil, a takze Final Fantasy, miaĹźdzÄ ce swoim artyzmem i muzykÄ skomponowanÄ przez Nobuo Uematsu.
Kilka scenek z FarCry jest super, np., jak wyrzucajÄ go z helikoptera do trygenĂłw, albo jak dziewczyna daje mu kopa w ryj i skaczÄ do wody ze smiglowca.
Sory, imion nie pamietam, dawno nie graĹem.
Ten trailer gry "Assassin's Creed II" po prostu wymiata. Dawno nie widziaĹem takiej grafiki, choreografii i akcji. Gdyby go porĂłwnaÄ do tego z poprzedniej odsĹony, wypadĹby o niebo lepiej.
Beyond Good & Evil - outro oraz ta cutscenka,jak te Ĺwinie z oddziaĹĂłw Alpha zabieraĹy Pey'a
Neverwinter Nights - te cutscenki w formie obrazkĂłw wymiatajÄ
Hitman 2 Silent Assasin - cutscenka,w ktĂłrej ci mafiozi od Giuliana zabierajÄ Vittoria
Hitman Blood Money - przedostatnia cutscenka jest GENIALNA
Hitman Contracts - co tu duĹźo gadaÄ,wszystkie cutscenki to istna maestria
Mi siÄ podobajÄ filmiki ze S.T.A.L.K.E.R. -a
Na przykĹad ten pierwszy kiedy znajdujÄ Str... Sert... Sterloka... Czy-jakoĹ-tam przy trupiarce
_________________ Witajcie z powrotem.
Jestem zaskoczony Ĺźe forum nadal siÄ trzyma. Gdy je opuĹciĹem jakiĹ rok temu wszystko zaczeĹo schodziÄ na psy
Wiele filmikĂłw w The Suffering wymiata,np. ten na ktĂłrym Hermes zamyka bohatera w pokoju z wĹÄ czonÄ komorÄ gazowÄ ,w ktĂłrej siedzi jakiĹ policjant czy (UWAGA MEGA SPOILER!)jedno z zakoĹczeĹ na ktĂłrym gĹĂłwny heros dowiaduje siÄ jak to byĹo z morderstwem jego rodziny,po czym zamienia siÄ w potwora i ucieka w gĹÄ b wiÄzienia (przepraszam jak coĹ pomyliĹem,ale dawno w Sufferinga nie graĹem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum