Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-05-03, 18:51 Quake Live
PrzeglÄ darkowa wersja Quake 3 Arena. WiÄcej broni, duĹźa spoĹecznoĹÄ, nowe areny i podobno duĹźe kolejki. ;p Naturalnie wszystko za free. Niestety, ja muszÄ jeszcze poczekaÄ, aĹź bÄdzie moĹźna graÄ na linuksie.
Wysłany: 2009-05-03, 20:41
To jest w 3D. Nawet lepiej wyglÄ da od pierwowzoru. Nie masz czasu, Ĺźeby wejĹÄ na stronÄ i zaledwie rzuciÄ okiem, czy Ĺźeby pograÄ?
Zanim zaczniecie graÄ z ludĹşmi po necie, to najpierw zostaniecie przetestowani przez bota. Jedna potyczka ustali, na jakim poziomie sÄ wasze umiejÄtnoĹci i wrzuci do odpowiedniej grupy graczy. To pozwala graÄ na doĹÄ wyrĂłwnanym poziomie, lub byÄ Ĺwiadomym, Ĺźe siÄ wybiera trudniejsze/Ĺatwiejsze areny.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Wysłany: 2009-05-03, 20:49
... napisał/a:
MuszÄ jutro rano sprĂłbowaÄ, duĹźe lagi?
Nie wiem jak to jest obecnie w praktyce, bo patrzyĹem sobie to jeszcze, jak byĹem na windzie. Od dĹuĹźszego czasu mam tylko ubuntu. Na poczÄ tku problem jest w tym, Ĺźe zanim zaczniesz graÄ z Ĺźywym przeciwnikiem, quake live wrzuca czÄĹÄ plikĂłw na PC. Nie jest tego duĹźo. Ja mam dosyÄ sĹabe ĹÄ cze i zajÄĹo to... 10-15 minut? Zawsze czekajÄ c na zaĹadowanie plikĂłw, moĹźna jeszcze raz zagraÄ z botem testowym.
Szczerze mĂłwiÄ c nie zdÄ ĹźyĹem zbyt dĹugo sobie w to pograÄ. SzkoĹa nie dawaĹa mi zbyt duĹźo czasu na to. Później nawiedziĹ mnie wirus niczym dobre sĹowo od mojej starej, pojebanej nauczycielki fizyki. ;)
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
CoĹ jak Battlefield: Heroes, nie? Nie bÄdÄ tego ĹciÄ gaĹ na laptopa, tak samo jak BF:H Ale w najbliĹźszym czasie bÄdÄ miaĹ internet na lepszym komputerze, tam zacznÄ zasysanie ;P Ale zapowiada siÄ ciekawie, czytaĹem wczoraj jeszcze o tym w CD-A (Za piÄÄ dwunasta). MyĹlaĹem, Ĺźe beta juĹź siÄ skoĹczyĹa ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum