Nick na CM: smalltomasz
Wysłany: 2009-12-15, 19:30
musialmati napisał/a:
A ja mam plan-marzenie: pojechac na AC/DC. Pieprzyc Wielka 4 :P
Na to teĹź nie pojadÄ! Cholera, rzadko kiedy jest taka okazja, Ĺźeby byĹy takie koncerty w Polsce, a czĹowiek pojechaÄ nie moĹźe. Za daleko, za drogo (moĹźe nie drogo, ale po prostu nie mam kasy) i nie ma z kim jechaÄ. LiczÄ na Wasz odzew i wspĂłĹczucie.
_________________ A nurse! a nurse! My kingdom for a nurse!
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-12-15, 19:35
Wielokropek napisał/a:
AC/DC - wszystkie piosenki takie same
I tak jest niewiele lepszych zesplow od nich, wiec Ĺ ;p
Hawkeye napisał/a:
musialmati napisał/a:
A ja mam plan-marzenie: pojechac na AC/DC. Pieprzyc Wielka 4 :P
Na to teĹź nie pojadÄ! Cholera, rzadko kiedy jest taka okazja, Ĺźeby byĹy takie koncerty w Polsce, a czĹowiek pojechaÄ nie moĹźe. Za daleko, za drogo (moĹźe nie drogo, ale po prostu nie mam kasy) i nie ma z kim jechaÄ. LiczÄ na Wasz odzew i wspĂłĹczucie.
"- Wspolczuje - odezwal sie Musial czytajac wielki zal Malego Tomka"
A ja muszÄ jechaÄ na Rammsteina i Openera, to tyle. Ajsidisi mnie nie raja a na Slejera itd. pojechaĹabym gdybym miaĹa wiÄcej kasy. Ale nie mam.
[MiP! - mamy inne priorytety]
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-01-08, 23:32
Ramsztajn ssa, opener jesli nie zaprezentuje czegoĹ lepszego od Pearl Jama w sumie teĹź Ĺrednio mi sie widzi. Pewnie pojade, ale bez zbytniego szaĹu.
BTW. A jutro ide na Avatara w 3D. TeĹź coĹ ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum