Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-12-11, 19:56
Wielokropek napisał/a:
Meta skoĹczyĹa siÄ na MoPie, AJFA byĹ w miare, czarny album ujdzie w tĹoku. A Whiskey in the Jar to nie Metallici dlatego jest spoko.
Ojezu, jak ja nie lubie takiego pindolenia "Metallica sie skonczyla na... kill 'em all". Takie modne... Jak juz dalej ci sie nie podoba, to napisz, ze ci sie nie podoba, bo Meta istnieje dalej i chyba nie zamierza sie skonczyc.
Ostatnio zmieniony przez do usuniecia 2009-12-13, 01:51, w całości zmieniany 1 raz
PrzyjmujÄ c bez straty dla ogĂłĹu*, Ĺźe teksty sÄ Ĺźartem, to muzyka jest caĹkiem na poziomie, serio.
Ostatnio z sentymentu puĹciĹem sobie Trzeci Wymiar - PiÄtnastu MC i Wierni - 4b. Pierwszej siÄ zajebiĹcie przyjemnie sĹucha - fajna linia basu (a gĹos jednego z kolesi przypomina mi gĹos goĹcia z mojej klasy :P). DrugÄ lubiÄ, bo... wystarczy przesĹuchaÄ :]
Nick na CM: kahn39/musialmati
Wysłany: 2009-12-24, 12:49
My chemical romance-All I want for christmas is you
The Killers-Don't shoot me santa
The Darkness-Christmas time (don't let the bells end)
Sum 41 & Tenacious D-Thing I want
Jon Lajoie-Cold blooded christmas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum