No wĹaĹnie pekka. Czas wysĹania (czyli zapakowania itp.) to minimum 4 dni, a ja dostaĹem maila, Ĺźe powinno przyjĹÄ za jakieĹ 7 dni (a przyszĹo nastÄpnego dnia)
Moje glany teĹź niby najgorsze nie byĹy, bo Steel'a. Ale i tak mnie zaĹatwiĹy, myĹlÄ Ĺźe w kwestii wygody w przypadku glanĂłw firma nie ma wiÄkszego znaczenia.
ma! Steel ssie. RobiÄ glany jak na drewnianÄ stopÄ, i szybko skĂłra siÄ zdziera. PodrĂłbki Steela zwane Stiil (:P) co ciekawe majÄ wiÄkszÄ wytrzymaĹosÄ.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-01-28, 13:16
Pierniczysz, firma nie ma nic do wygody. Sam mam jakies Sharki czy inne Nagaby i mimo pierwszego miesiÄ ca polegajÄ cego na zdzieraniu kaĹźdego kawaĹka skĂłry ze stĂłp teraz sÄ uberwygodne. TakĹźe sama skĂłra (z glana ) zdziera sie mniej niĹź sie spodziewaĹem- na poczÄ tku wyglÄ daĹo, jakby byle rysa miaĹa je zaĹatwiÄ na amen, po czasie jednak dochodze do wniosku Ĺźe przetrzymajÄ duzo i bez pastowania
Szukam jakiĹ fajnych hitopĂłw, koniecznie biaĹe, bez Ĺźadnych zielonych czy czerwonych pierdoletĂłw, mogÄ mieÄ w ostatecznoĹci troche czarnego czy zĹotego/srebrnego, ale teĹź nie za duĹźo. Jak dotÄ d znalazĹem Reeboki Exofit (na allegro sÄ tylko Strap, ja kcem bez tego strapa) i te Pumy http://sneaksndeaks.blogg..._1176466970.jpg Converse Weapon teĹź mogĹy by byÄ.
Problem w tym, Ĺźe Ĺźeby byĹo fajnie, trzeba wĹoĹźyÄ w buty spodnie, a ja nie nosze rurek, tylko poprzecierane czy tam podarte jeansy o zwykĹym kroju. Czy to coĹ przeszkadza?
Podajcie jakieĹ swoje propozycje i uwagi ;) DziÄki wielkie.
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-10-22, 17:18
Cytat:
Problem w tym, Ĺźe Ĺźeby byĹo fajnie, trzeba wĹoĹźyÄ w buty spodnie, a ja nie nosze rurek, tylko poprzecierane czy tam podarte jeansy o zwykĹym kroju.
Point 4 u, rurki saks.
Cytat:
Czy to coĹ przeszkadza?
IMO nie. Spodnie wpuszczane w trampy/adidasy/wszystko, co nie jest desantami/glanami wyglÄ dajÄ technoĹźelowo i najzwyczajniej zaĹoĹnie.
BTW. Jeden mĂłj kumpel oddawaĹ te same Pumy ktĂłre pokazaĹeĹ za free ;f
Jak siÄ aktualnie ubieram? PrzewaĹźajÄ czarne kolory, ale nie tylko. Mam duĹźo koszul w kratÄ - uwielbiam w nich chodziÄ. Do tego jakiĹ ciemny T-shirt, czÄsto z zespoĹem lub mhrocznym nadrukiem.
Nie przykĹadam wagi do markowych ciuchĂłw - wyjÄ tkiem sÄ buty. ChodzÄ w Nike, a obecnie zbieram na Conversy.
No i postanowiĹem sobie zrobiÄ tru metalowÄ katane. Mam juĹź wybrane naszywki, szukam jeszcze dobrego ekranu na plecy i bÄdzie gotowe :D (kupowaĹ ktoĹ na kropa.pl? opinie?)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum