Tia, tu piszemy jakie tam obniĹźki napotkamy, moĹźe sie komuĹ przydaÄ ;p
Wczoraj wdepnÄ Ĺem do Empiku po PSX Extreme i kolekcjonerke ME2 i przyjrzaĹem sie cenom gier na pĂłĹkach. Wolverine po 50 zĹ, Demigod po 35 i Chory Portier I KsiÄ Ĺźe PĂłĹkriw za 50 zĹ :O Nie wiem jak jest w innych empikach
Nick na CM: Raymaniac
Wysłany: 2010-01-31, 18:30
Nie widzÄ Ĺźadnego sensu szukania promocji w empikach, bo te sukinsyny czesto majÄ przebitke siÄgajÄ cÄ nawet 120 zeta w porĂłwnaniu do sklepĂłw internetowych. Nie lepiej poszukac np. na allegro albo sklepach internetowych ? CzÄsto nowe, zafoliowane pozycje stojÄ blisko 2x taniej niĹź "promocje" z empikĂłw. Do dziĹ pluje sobie w brodÄ, Ĺźe nie kupiĹem w Ultimie kolekcjonerskiej "World of Prince of Persia" za jakieĹ 30 zeta, bo nie zdÄ ĹźyĹem
Od biedy warto oblecieÄ sklepy pokroju marketĂłw czy sieci Pepco- ostatnio widziaĹem np. Bionic Commando (DVD Box), Fahrenheit i Jade Empire (kartonowe boxy+dvd box) i ogĂłĹem mase extra Klasyk/SupersellerĂłw za 12 zeta. Nie wspominajÄ c o niedawnej promocji w Biedronce.
Chyba tak,ale dokĹadnie nie patrzyĹem...
WidziaĹem za to dobrze Mirror's Edge,The Orange Box,L4D,LOTR:Conquest i Battlefield 2142. Ĺwietne okazje,ale i tak nie kupiĹem :P
Gramageddon w CDProjekt, zobaczyĹem reklame w Playu i jestem mile zaskoczony. Pes 10 za 50zĹ? Wszystkie gry sÄ za póŠceny, nawet na konsole! TytuĹĂłw objÄtych promocjÄ jest tylko 18, ale kaĹźdy znajdzie coĹ dla siebie.
Wysłany: 2010-04-29, 17:29
mam z Platynowej kolekcji WIII+ Frozen Throne, ogĂłlem nie lubie tej serii, droga jak cholera a nic specjalnego, bardziej sie opĹaca kupiÄ uĹźywana premierĂłwke :>
Wysłany: 2010-06-06, 10:43
W Biedronce jest nowy rzut gier- tym razem w samych DVD boxach moĹźna dostaÄ min. Strangeholda, Spellforce 2 z wszystkimi dodatkami, Lionhearta i pare innych za 9 zĹociszy :3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum